4 exercitii pentru a avea solduri si fese perfecte

Exercitii pentru fese si coapse

4 Exercitii pentru a avea solduri si fese perfecte este ceea ce poti obtine daca realizezi corect exercitii pentru solduri si aripioare, exercitii pentru solduri si burta, exercitii pentru abdomen si fese acasa sau la sala de sport. Trebuie sa recunoastem ca barbatii sunt mai norocosi, deoarece ei au tendinta sa ,, faca burta”  iar noi avem ghinionul sa ne trezim cu trecerea anilor ca avem  coapse grase si flasce, burta, musculatura bratelor lasata si mai bine sa ne oprim ca lista este lunga si nu as vrea sa ne deprimam.

Scapa de solduri intr-o saptamana cu exercitii pentru abdomen si solduri facute acasa sau la sala!

Daca nu ne aflam printre practicantele  aerobicului la sala, trebuie sa recurgem la cateva exercitii cheie pentru rezolvarea problemelor noastre: exercitii pentru slabit burta si picioare, exercitii pentru burta si talie, exercitii pentru abdomen si solduri, exercitii pentru fese si picioare, exercitii pentru fese si abdomen iar lista cu exercitii pentru fese acasa sau la sala este lunga asa ca ne oprim aici. Exercitiile fizice le putem face acasa dupa o usoara incalzire si rezervandu-ne cate 10 minute pentru fiecare exercitiu. Deschide aici si vezi cat de importante sunt exercitiile Pilates pentru a elimina kilogramele in plus.

Secretul soldurilor perfecte in 4 exercitii de slabit 1 kg pe zi-exercitii de slabit acasa

1.Restructurarea zonei fesiere (exterior)-exercitii fese bombate

-Asezati-va pe saltea pe o parte si sprijiniti-va capul pe bratul intins in prelungirea corpului iar celalalt brat este indoit in fata pieptului, cu palma intinsa pe podea.

-Pentru a fi cat mai dreapta posibil trebuie sa intindeti bine coloana vertebrala.

-Trebuie sa indoiti picioarele in unghi drept cu bazinul, iar gambele sa fie perpendiculare pe coapse.

-Labele picioarelor sa fie mentinute in permanenta flexate si paralele cu coapsele.

-Acum, din aceasta pozitie ridicati si coborati alternativ piciorul aflat sus.

-Intre coapse si  bust trebuie sa fie unghi drept iar daca pe parcursul exercitiului pozitia  corpului are tendinta sa se deplaseze trebuie sa incercati sa va redresati spre cea  corecta.

-Daca exercitiul vi se pare dificil, va puteti  sprijini pe palma intinsa pe podea si sa impingeti in ea.

Se recomanda minim 20 repetari ale fiecarui picior (ridicari ale piciorului de sus,indoit).

2.  Restructurarea partii inferioare a fesierilor si eliminarea stratului gras aflat in partea lor superioara (in functie de amplitudinea miscarilor, tonifierea masei musculare se poate realiza mai sus sau mai jos pe fesa)

-Va  asezati in picioare, indoiti un genunchi si duce-ti celalalt picior in spate, intins pana la nivelul celui dintai (piciorul indoit ramane fix).

-La intindere maxima, calcaiul este ridicat de la podea.

-Spatele trebuie sa-l mentineti cat mai drept posibil iar umerii trasi bine spre spate. Capul este ridicat in permanenta chiar daca vom fi tentate sa ne uitam jos la picioare.

-La inceput mai bine facem putine exercitii corecte decat multe executate gresit. Cand sunt facute incorect pot apare dureri, ameteli, amorteli ale membrelor si ne putem solicita si incheieturile.

La acest exercitiu se recomanda minim 25 de deplasari ale fiecarui picior (ducerea unui picior in spate).

3. Tonifierea zonei exterioare a fesierilor si intarirea coapselor (interior si exterior)- exercitii pentru fese si picioare

-Pozitia initiala pentru acest exercitiu este : sprijinit pe coate si genunchi. Ridicati un picior lateral si in acelasi timp mentineti  genunchiul indoit iar laba piciorului sa fie flexata.

-Intre coapsa si gamba trebuie sa fie unghi drept pe care sa-l mentineti pe toata durata exercitiului.

-Genunchiul nu trebuie sa-l puneti pe podea de fiecare data ci sa-l tineti deasupra cateva secunde inainte de urmatoarea miscare(mai exact genunchiul va fi tot timpul ridicat).

-Privirea trebuie sa fie in fata  si nu spre picioare iar gambele si bratele perpendiculare fata de trunchi pentru a nu va dezechilibra.

-Spatele trebuie sa-l mentinet drept pe toata durata exercitiului altfel durerile nu vor intarzia sa apara.

Numarul minim de repetari  este de 20 pentru  fiecare picior (ridicari in lateral ale piciorului indoit).

Deschide aici si vezi ce exercitii sa faci in 10 minute pentru a avea abdomen plat si de invidiat.

4. Restructurarea musculara a zonei fesierilor cu intarirea coapselor (interior si exterior)-exercitii pentru slabit picioare si tonifiere a feselor

-Pozitia de plecare este urmatoarea: asezati-va pe coate si genunchi cu coapsele si bratele perpendiculare in raport cu trunchiul.

-Acum, plecand de la aceasta pozitie ridicati un picior in lateral si incercati sa-l tineti intins perfect.

-Laba piciorului trebuie sa fie flexata  ca sa nu rigidizeze si mai mult gamba iar spatele drept.

-Privirea in fata desi tendinta in timpul exercitiului este sa ne uitam spre picioare iar bratele sa fie perpendiculare pe trunchi pentru a nu va dezechilibra.

Se recomanda minim 15 ridicari laterale ale piciorului intins si de aici putem varia cu 20 ridicari mici dar rapide sau 10 ridicari mari, foarte lente.

Deschide aici : Regimul de slabit Gesta, cea mai echilibrata dieta de slabit.

De retinut!

,,Mersul pe jos face piciorul frumos” (renuntam la mersul cu masina, la ascensor).

Pentru a obtine rezultate satisfacatoare trebuie sa efectuati exercitii zilnic la care sa adaugati  alimentatia usor restrictiva.

Sedintele de masaj vin in completare pentru a avea coapse suple si fese tari (este stimulat drenajul limfatic).Citeste aici cum se face corect masajul corpului.

De evitat hainele prea stramte care jeneaza circulatia sangvina si limfatica. Daca vrei exercitii pentru slabit burta rapid deschide aici: Exercitii abdomen 8 minute- exercitii pentru slabit burta si picioare in 10 minute pe zi.

Pentru persoanele  care indragesc aerobicul, rezultatele nu intarzie sa apara daca folosesc greutati mici la glezne( de la 1 kg  la 1,5 kg) pentru toate cele 4 exercitii detaliate mai sus. Deschide aici si vezi alte exercitii pentru a avea sani fermi si tonifiati.