Acesta este cel mai popular inel de logodna de pe internet

Inelele spun povestea unei iubiri adevarate, care incepe cu o logodna, se transforma in casatorie, este intarita cu fiecare aniversare si infrumusetata de nasterea unui copil. Momente unice, de o valoare inestimabila, devin de neuitat multumita unei bijuterii: Inelul de logodna.

Alege un inel romantic, feminin, stralucitor si care sa te reprezinte!

Inelul de logodna va reprezenta o amintire placuta a unor momente unice in viata, momente personale si nu va fi doar un accesoriu bine ales pentru rochia de mireasa.

Inelele de logodna : mici sau mari – sunt iubite de toate femeile din aceasta lume indiferent de statutul lor social. Iar acest lucru se poate observa cel mai bine in mediul virtual.

Asa se face ca pe Pinterest a aparut un model de inel de logodna care a facut ravagii, obtinand foarte multe aprecieri si pinuri.

Creat de Raymond Lee Jewelers, are un diamant solitaire cu o taietura princess montat in jurul unei piese de aur alb sau platina.

Verragio inel logodna

Si daca cumva va intrebati cam ce pret are un astfel de inel … ei bine pretul de pornire este de 4300 usd pentru aur de 14 k si ajunge pana la 5500 usd pentru platina.

Si pentru un astfel de inel va trebuie neaparat o rochie pe masura, asa ca va prezint si cea mai populara rochie de mireasa de pe internet.

Surse: http://raymondleejewelers.net/diamondsbyraymondlee/product/verragio-engagement-rings/verragio-afn-5013r-4-gld-0-45ctw-diamond-engagement-ring-setting/