Cele mai frumoase 21+ modele de unghii cu sclipici

Alege acum din cele mai frumoase modele de unghii cu sclipici si cu siguranta vei straluci la propriu si la figurat. In ziua de azi, femeile investesc foarte mult timp si efort in imaginea lor exterioara. Se pune mai mult ca niciodata accentul pe feminitate si pe standardele infatisarii fizice, la care doamnele adera in fiecare zi.

 

Manichiura cu sclipici pentru unghii scurte

 

Aceste standarde nu se refera doar la tinuta exterioara, ci si la latura morala. Oamenii au transmis, din generatie in generatie, ideea ca aspectul fizic reflecta caracterul si personalitatea fiecareia dintre noi. Astazi, femeile sunt invaluite intr-o aura de eleganta exterioara si perfectiune interioara, care nu dispar niciodata. Deschide aici: Modele de unghii elegante pentru femeia stilata si la moda.

 

Unghii in nuante de mov si lila cu sclipici

 

Sophia Loren, spunea ca: ” Cincizeci la suta din sex appeal il reprezinta frumusetea ta fizica, iar cincizeci la suta perceptia pe care o au oamenii despre tine”.

O manichiura cu modele de unghii french cu sclipici sau cu modele de unghii cu sclipici pierdut trebuie purtata cu nonsalanta, precum o bijuterie asortata perfect tinutei tale vestimentrare. Aceasta manichiura stralucitoare de unghii cu sclipici argintiu si auriu reprezinta alegerea perfecta pentru ziua nuntii.

 

Unghii scurte patrate cu semipermanenta si sclipici

 

Casatoria este un moment important din viata ta evidentiat de obicei printr-o abordare ritualica a frumusetii marcate de datini si traditii. Mireasa, stralucitoare si romantica, reprezinta simbolul frumusetii somptuoase, dar si a splendorii feminine, a femeii care isi infrunta destinul si viitorul. Vezi aici si alte Modele de unghii pentru mirese, pregatite pana in cel mai mic detaliu pentru ziua nuntii.

 

Unghii migdala cu crom si sclipici

 

Iman spunea ca: ” Trebuie sa ne admiram singure inainte de a o face altcineva. Femeile trebuie sa ridice in slavi frumusetea pe care le-a daruit-o Dumnezeu in loc sa incerce sa fie altcineva”.

Manichiura cu modele de unghii cu sclipici auriu sau argintiu se potriveste unei femei cu personalitate puternica, rafinata si seducatoare ce starneste interesul celor din jur si poarta o rochie grandioasa cu un decolteu adanc sau o rochie neagra de cocktail cu umerii goi, mai exact o femeie al carui stil este o extravaganta plina de stralucire. Deschide aici: Modele de unghii culoare nud cu sclipici 

 

Unghii lungi de mireasa cu sclipici

 

Vezi galeria de poze unghii cu gel modele noi, unghii cu sclipici pierdut, unghii cu sclipici auriu si argintiu.

 

GALERIE FOTO:

sursa foto


0 Replies to “Cele mai frumoase 21+ modele de unghii cu sclipici”