Coafura coada de cal cu impletituri-trucuri pentru coafat acasa

Modele de coafuri cu coada de cal

Coafura  coada de cal cu impletituri aduce un plus de eleganta si feminitate femeii de azi. Feminitatea este un dar pe care nu ni-l pot fura nici hormonii, nici shimbarile prin care trecem in mod natural pe parcursul vietii si nici insusi timpul.

Parul frumos, matasos, stralucitor te face sa te simti fantastic, reflecta starea de bine si are o frumusete naturala. Parul poate fi un accesoriu la moda multilateral si poate fi colorat, carliontat, coafat, indreptat si toate acestea in doar cateva minute.

Combinatia exercitiului si a produselor de coafare potrivite te ajuta sa obtii un finisaj de salon acasa la tine. Urmarind acesti pasi simplii, vei fi uimita cat este de usor sa iti transformi parul pentru aproape fiecare dispozitie si ocazie.

Pasii de urmat pentru coafura coada de cal cu impletituri ideala pentru mirese si nu numai

Pentru obtinerea acetei coafuri romatice si in trend trebuie mai intai sa trecem primul pas: spalarea si uscarea parului. Sugestie pentru tine, citeste aici ce sampon sa alegi si cum se face uscarea corecta a parului in salon.

Al doilea pas il reprezinta indrepatarea parului iar cand se poate sa incercam sa-l indreptam fara placa de indreptat. Indreptarea parului de noi acasa cere indemanare, dar ajutandu-te de concentratoarele uscatorului, rezultatul este unul de invidiat.

Ideal ar fi sa avem un uscator cu doua concentratoare pe care sa le folosim in felul urmator: unul pentru periat neted iar altul mai ingust pentru periat structurat. Este foarte important sa ai un uscator bun care sa nu-ti agreseze firul de par si daca se poate sa aiba o temperatura constanta pe toata perioada uscarii pentru un plus de protectie a firului de par. Aceste accesorii, combinate cu puterea uscatorului (in jur de 2200w) genereaza un flux de aer rapid si precis, iar ionii neutralizeaza electricitatea statica si astfel parul devine neted pe tot parcusul uscarii. Iar daca folosesti o perie circulara pentru fiecare suvita de par varfurile se vor intoarce natural.

Sa nu uitam la final si de uleiul hranitor si iata ca avem parul uscat si perfect indreptat, pregatit pentru realizarea coafurii romantice de coada de cal cu impletituri.

Al treilea pas spre obtinerea coafurii coada de cal cu impletituri necesita indemanare daca dorim sa ne coafam singure acasa:

-Periaza parul in spate intr-o coada de cal neteda, joasa, lasand o sectiune de par pentru impletit. Prinde cu un elastic acoperit si netezeste sectiunea pastrata cu putina ceara de coafat.

-Imparte sectiunea pastrata la inceput in trei suvite egale, iar apoi impleteste parul in mod normal.

-Ia impletitura si infasoar-o bine in jurul elasticului acoperit.

-Prinde de atatea ori cat permite, iar in final prinde cu o agrafa.

Coafura coada de cal a rezistat nenumaratelor trenduri in hairstyle si inca este coafura romantica preferata de foarte multe dintre noi. Deschide aici pentru mai multe coafuri care au rezistat tendintelor modei de-a lungul anilor.

Surse poze: blog.hairandmakeupbysteph.com, brides.com