Cum repari zgarieturile de pe mobila de lemn cu mai putin de 1 LEU

zgarieturi mobila lemn reparatie

indepartare-zgarieturi-mobila-lemn

Repara zgarieturile de pe mobila de lemn cu mai putin de 1 LEU

Lemnul in interior isi are farmecul sau propriu: poate fi retro, elegant, modern insa este aproape imposibil ca intr-o locuinta mobilata cu mobila din lemn masiv sa nu existe cel putin o piesa de mobilier: un scaun, o tablie de pat, un sertar de la o noptiera sau o masa, cu zgarieturi mai mari sau mai putin vizibile. Deschide aici si vezi cum se pot repara zgarieturile de pe mobila cu zat de cafea.

Din pacate zgarieturile chiar si cele mai neinsemnate pot cu usurinta stirbi din frumusetea mobilei de aceea de cele mai multe ori suntem fortati sa gasim diverse solutii de compromis. Am gasit insa rezolvarea definitiva pentru aceasta problema: este rapida , foarte eficienta si ieftina: costa mai putin de 1 LEU. Deschide aici si vezi care este mobila de bucatarie, la moda in acest an.

Trebuie sa folositi o tehnica simpla si complet naturala. Nu aveti nevoie decat de un miez de nuca si o carpa moale – uleiul din miezul de nuca va indeparta vizibil urmele de zgarieturi.

Indepartare zgarieturi in 3 pasi:

Primul pas: Spargeti o nuca si scoate-i miezul. Cu ajutorul acestuia frecati bine in diagonala zgarietura de pe lemn.

Pasul doi: Dupa prima etapa frecati putin cu degetul pentru a incalzi suprafata si asteptati cateva minute pentru a se absorbi bine uleiul din nuca.

Pasul trei: La final lustruiti cu o carpa moale si veti observa ca zgarietura a disparut.

Daca nu aveti nuci la indemana puteti folosi migdale crude sau alune pentru repararea mobiliei de lemn zgariate.

Cat de simplu este puteti vedea in clipul video de mai jos: