Cum scap de cuticule uscate si crapate?

Buna ziua, intrebarea mea este legata de ingrijirea cuticulelor uscate si crapate. Ce tratament pentru cuticule facut in casa puteti sa-mi sugerati? Datorita treburilor din gospodarie, am unghiile cu cuticule uscate, crapate si urate. Cum pot sa scap de acest aspect neplacut al cuticulelor uscate si crapate?

Intrebare trimisa de Violeta din Babeni, jud. Valcea pe adresa redactiei


2 Replies to “Cum scap de cuticule uscate si crapate?”

  1. 1
    Camelia

    Tratamentul naturist usor de facut acasa ce te scapa rapid de cuticule uscate si crapate este cel care contine ca si ingredient principal ULEIUL de NEEM. Acesta este un ulei antifungic si antibacterian, obtinut dintr-un arbore originar din India. Este fabulos ca tratament hidratant pentru unghii si cuticule, dar atata timp cat suporti mirosul lui cam neplacut pentru multi dintre noi.
    Uleiul de neem ( se gaseste in magazinele naturiste) este ingredientul principal al mai multor produse cosmetice, dermocosmetice si al tratamentelor ayurverdice indiene pentru maini si picioare uscate.
    Iata reteta de crema pentru cuticule pe care sa o prepari singura acasa: o cutiuta de unt de Shea (de la magazinele naturiste) in care se amesteca cateva picaturi de ulei de neem pana la omogenizare. Cu aceasta crema facuta in casa se maseaza cuticulele in fiecare seara.

+ Leave a Comment