38 + Modele de unghii pentru mirese – manichiura fina si eleganta

Aici puteti sa va inspirati din mai multe modele de unghii pentru mirese, pregatite pana la cel mai mic detaliu pentru cea mai frumoasa zi din viata. Manichiura de nunta trebuie sa fie romantica, delicata precum un buchet de flori. Cele mai frumoase modele de unghii pentru mirese te cuceresc prin finetea lor sau pictura spectaculoasa si extrem de feminina. Manichiura de nunta atat pentru mirese cat si pentru domnisoarele de onoare sau nase, trebuie sa fie moderna, sofisticata si cu o infuzie de tinerete si eleganta daca se poate.

 

 

Deschide aici: Modele de unghii mireasa stiletto.

Manichiura de nunta are un farmec aparte, pe care nu o regasesti la alte modele de unghii, deoarece este insipirata oarecum din povestea ce-i uneste pe cei doi tineri care se pregatesc pentru mult asteptata calatorie pe drumul vietii: Casatoria. Acest model de manichiura de nunta pe care ti-l alegi, va fi o amintire frumoasa despre cea mai palpitanta, reala si deosebita zi, ziua nuntii. Buclele, rochia de mireasa cu miscarile ei delicate si romantice, pantofii de mireasa, machiajul de mireasa si nu in ultimul rand manichiura de mireasa te vor face sa te simti ca debordezi de feminitate.

 

 

Deschide aici: Modele de unghii mireasa french.

Pentru mine, manichiura de mireasa decodeaza secretele frumusetii actuale- charisma, putere, incredere in sine si o frumusete interioara radianta. Ideea e ca adevarata frumusete inseamna eleganta si spiritualitate. O mireasa in ziua nuntii intrupeaza cu gratie toate aceste valori.

 

 

Deschide aici: Cele mai frumoase unghii de mireasa nude.

Combinatiile cromatice, aplicatiile si pictura pas cu pas de pe unghii se aseamana cu complexitatea unei femei si subliniaza inca o data ca frumusetea inseamna diversitate. Inspira-te, alege din cataloage cu modele de unghii mireasa simple sau cu aplicatii stralucitoare, modele unghii mireasa cu pietre, modele unghii mireasa dantela sau personalizeaza-ti manichiura de nunta daca este cazul si cu siguranta te vei simti o mireasa speciala.

Deschide aici: Cele mai frumoase coafuri pentru mirese.

 

GALERIE FOTO

 

sursa foto


0 Replies to “38 + Modele de unghii pentru mirese – manichiura fina si eleganta”