Modele de unghii simple, usor de facut acasa

Iata ce va propun: mai multe modele de unghii simple, din care sa te inspiri de fiecare data cand vrei sa-ti faci manichiura singura acasa. Aceste modele unghii simple cu oja fie ca urmeaza trendul actual sau nu, fii sigura ca te vor face sa te simti magnifica, seducatoare, proocatoare, spirituala, asa ca lasa-te sa plutesti pe aripile inspiratiei si originalitatii, fara sa-ti pierzi insa identitatea. Deschide aici: Modele de unghii rosii, clasice si romantice pentru tine.

 

Unghii french cu tipsuri aurii

 

De-a lungul timpului trendurile in make-up, hairstyle, manichiura apar si dispar, miturile din lumea modei se nasc si mor, de aceea am un mic sfat pentru voi: Nu luati moda in serios! Deschide aici: Coafuri la moda de multi ani & Coafuri in trend

Femeile care transforma moda si stilul in centrul universului lor, ajung sa-si piarda stapanirea de sine, iar acest lucru nu este deloc placut. Femeile stilate si elegante poate nu sunt cele mai frumoase, cele mai zvelte, imbracate cu cele mai scumpe haine sau care poarta cele mai pretioase bijuterii.

 

Idee combinatii culori oja

 

Dar, este adevarat ca sunt cele mai inteligente, pentru ca stiu ca nimic din toate aceste fleacuri (frumusete, silueta, bani) nu conteaza cu adevarat. Cel mai important este faptul ca o femeie stilata si eleganta se simte bine in pielea ei. Priviti-le cu atentie, invatati de la ele, iubiti-va asa cum se iubesc ele si veti descoperi ca stilul se naste din dorinta si placerea de a te imbraca si ingriji numai si numai pentru tine! Deschide aici: Modele de unghii elegante pentru femeia stilata si la moda.

 

Model manichiura usor de facut acasa

 

Vezi mai multe modele de unghii simple pe care sa le faci pas cu pas, singura acasa, cu oja clasica sau semipermanenta, indiferent daca ti-ai descoperit stilul personal sau inca esti in plina cautare si explorare pentru a definitiva ce-ti place si ce se potriveste personalitatii tale. Deschide aici: Modele de unghii simple, naturale- modele de unghii cu oja nud.

 

Bej nud unghii simple si frumoase

 

Si daca vrei o manichiura simpla, cu modele de unghii usor de facut acasa, nu uita de Manichiura french, ce da un aspect ingrijit mainilor si picioarelor tale, indiferent de trendul actual.

Stilul personal presupune sa descoperi cine esti si cine vrei sa fii in lume.

GALERIE FOTO

sursa foto


0 Replies to “Modele de unghii simple, usor de facut acasa”