Noile tendinte in manichiura din acesta iarna-gliterrul

Modele unghii cu glitter

In aceasta iarna cromatica lacurilor de unghii ne invita la explorarea senzualitatii si ne vorbeste despre incredibila putere de seductie a femeii. Prin manichiura fiecare femeie poate sa-si dezvaluie o latura ascunsa a personalitatii sale. Deschide aici si vezi mai multe modele de unghii cromate.

Glitter peste tot

Nu poate fi iarna daca nu adaugam putin stralucire unghiilor noastre. Glitter in make-up, o manichiura gradient cu gliter sunt ingredientele de nelipsit pentru seri speciale, coktailuri, petrecerea de revelion sau de Craciun. In timpul zilei putem sa pastram o linie mai discreta dar in trend cu manichiura glitter si doar tipsurile sa respecte tonuri de bej. Daca suntem mai conservatoare si nu dorim sa epatam prin stralucire putem opta pentru glitter doar pe unghia inelarului care se va lacui astfel in intregime.

Un alt trend ce se pastreaza si in aceasta iarna este manichiura marmorata ce a aparut de la ideea de a realiza combimnatia clasica de alb -negru. Deschide aici si vezi cum se realizeaza manichiura cu betisoare de portocal.

Duo color,double efect

Unghiile duo color sunt fermecatoare si jucause indiferent de anotimp. Combinatiile de culori sunt infinite si tin de imaginatia si dispozitia fiecarei persoane. Nu uitati de verde menta, gri, mov si bineinteles nuantele metalice.

La fel ca si machiajul, unghiile sunt un accesoriu care vin in completarea lookului si ne contureaza personalitatea facandu-ne increzatoare indiferent de situatie. Suntem mereu in cautare de nou, de atractiv pentru ca o manichiura noua o stare de spirit mai buna. Deschide aici si vezi mai multe modele superbe de manichiura de primavara.