Trucuri pentru stilizarea perfecta a sprancenelor

Trucuri stilizare sprancene

Trucurile pentru stilizarea perfecta a sprancenelor ne ajuta pe noi, femeile, sa afisam de fiecare data un look ireprosabil. Nu contest faptul ca avem parte de cea mai buna stilizare a sprancenelor atunci cand mergem la salon si ne lasam pe mainile stilistilor cu experienta, dar se intampla adeseori sa ne credem chiar noi expertele in pensat, tuns, vopsit iar rezultatul sa nu fie unul exceptional. De aceea, daca tinem cont de sfaturile  specialistilor in stilizarea sprancenelor cred ca putem sa avem sprancene conturate perfect pentru fizionomia noastra.

Ce forma si grosime de sprancene se poarta anul acesta?

Anul acesta, a aparut un nou curent in stlizarea sprancenelor: sprancene groase, voluminoase si cat mai naturale. Dar oare tuturor femeilor li se potriveste aceasta forma si grosime de spranceana? Ei bine, raspunsul este nu. Trebuie sa tinem cont si de forma fetei atunci cand dorim o schimbare in acest sens. Aspectul cel mai apropiat de natural este dat de sprancenele pe care le avem si carora sa le dam o forma aspectuoasa. Nu s-a inventat reteta universala, stilizarea sprancenelor se face din aproape in aproape in functie de masurarea proportiilor fetei. Daca dorim sa obtinem sprancene mai groase putem sa apelam la creioanele de sprancene corectoare care vor da iluzia unor extensii ale sprancenelor, dar mare atentie sa nu nuantati sprancenele mai inchis decat este nevoie din dorinta obtinerii unei sprancene mai groase. Deschide aici si vezi cum se realizeaza machiajul corector in functie de forma fetei.

Vopsitul sprancenelor pro sau contra?

Inca nu s-a elucidat misterul daca e bine sa le vopsim sau nu. Sunt stilisti care recomanda nuantarea sprancenelor prntru a le adauga grosime sau pentru a masca firele albe. Alti stilisti sunt de parere  ca atata timp cat nu au aparut fire albe sa folosim produse mai putin agresive cum ar fi creioanele, fardurile de sprancene care ne permit obtinerea unor efecte diferite, de la un look la altul.

Deschide aici si vezi cum se realizeaza vopsitul corect al sprancenelor acasa.

Ati folosit vreodata tratament pentru gene si sprancene?

Daca raspunsul este nu, eu zic ca este cazul sa folositi pentru a le regenera, a le stimula cresterea, a le fortifia mai ales atunci cand sunt fragile si cad cu usurinta. Pe langa toate aceste beneficii, tratamentele pentru gene si sprancene stimuleaza si mentin gradul de elasticitate. Genele si sprancenele dupa ce au fost rasfatate cu tratamente speciale devin mai ample, lucioase si luminoase radiind de sanatate. Firele de par din sprancene se regenereaza mai greu, intr-un ciclu de trei saptamani, de aceea se recomanda sa intervenim cu tratamente si seruri ce le stimuleaza regenerarea.

Demachierea si igienizarea sprancenelor

In timpul ritualului de ingrijire zilinica, nu uitati sa includeti si demachierea sprancenelor cu un demachiant de ochi si sa le pieptanati ascendent cu o perie. Pentru ca firele de par de la sprancene sa fie sanatoase si hidratate trebuie sa avem o dieta echilibrata. Deschide aici si vezi cum se realizeaza demachierea corecta a fetei.

Ce facem daca ne-am pensat gresit si avem goluri de par in sprancene?

O spranceana prea scurta sau cu spatii goale poate fi mascata prin conturare: fardul cremos de sprancene trebuie aplicat cu pensula si astfel acopera golurile si rezista foarte mult. O alta solutie ar fi sa apelam la creioanele de sprancene cu varful foarte subtire care imita foarte bine firul de par.

O alta greseala frecventa atunci cand ne pensam sprancenele acasa este pensarea in sensul invers de crestere a firului de par, subtierea sau tunderea excesiva. Recomandarea stilistilor este ca putem sa ne ingrijim sprancenele acasa daca tinem cont de sfaturile lor, iar pentru schimbarea formei este bine mergem la salon si sa ne lasam pe mana specialistilor. Deschide aici si vezi cum se realizeaza pensarea corecta a sprancenelor acasa.

Cum iluminam zona sprancenelor?

Iluminarea zonei sprancenelor pune in evidenta arcada si forma sprancenei si se poate realiza cu un creion duo: intai se traseaza o linie sidefata pentru a aduce luminozitate, apoi se aplica partea mata a creionului pentru definirea si conturarea perfecta a sprancenei. Deschide aici si vezi care sunt tehnicile de conturare si iluminare pentru un machiaj perfect.