Unghii french, nail glass si ultimul trend-manichiura Negative Space

Modele de unghii french

Unghiile french au fost si inca sunt la moda si anul acesta. Tendintele in manichiura din sezonul acesta sunt de-a dreptul uluitoare si cu totul neasteptate. Sa vedem impreuna ce surprize ne rezerva noul trend in materie de nail art.

Double french a revenit la moda anul acesta in mai multe interpretari si a fost repede adoptat de noi, femeile, mereu in cautare de ceva nou si spectaculos.

Cand vorbim de manichiura french in noul sezon nu ne referim la acea manichiura de french nude care inca nu a revenit anul acesta, ci ne referim la diversele reinterpretari de french si anume: unghii french cu clipici, unghii french colorate, unghii french cu gel, unghii french cu pietre,  iar pentru un plus de dramatism o noua tehnica unghii french negative space. 

Care sunt noile tehnici, culorile sezonului si ce detalii transforma o manichiura ingrijita si relativ simpla intr-o manichiura iesita din tipar? Aceste detalii  aduc tot farmecul noilor modele de unghii cu gel.

Negative Space este o noua metoda de nail art ce creeaza un contrast intre o culoare de oja si transparenta unghiei naturale. Plecand de la ideea de baza a acestei noi tehnici se poate realiza manichiura Negatice Space pe unghia naturala si bineinteles pe diverse lungimi sau se adopta trendul si pe unghia cu gel. Contrastul este de nelipsit de acesta data, iar cele mai in voga tuse de culoare folosite in manichiura Negative Space sunt alb, albastru, negru, grena si sa nu uitam de nuantele metalice care sunt printre cele mai indragite de noi. Acesta manichiura este foarte spectaculoasa, cere de asemenea si foarte multa indemanare la pictura unghiilor si sa nu uitam de un top bun care sa sigileze manichiura la final.

Cum in moda, startul este dat de vedetele consacrate, tehnica NAIL GLASS, a aparut ca si multe alte tehnici de nail art pe retelele de socializare, inca de anul trecut, iar acum este la moda si in saloanele de la noi.

Care este tehnica NAIL GlASS ? Procedeul presupune aplicarea pe unghii a unor fasii de celofan de diferite forme, astfel inact sa imite foarte bine sticla sfaramata. Se aplica lacul de unghii in mod normal sau semipermanent, in orice culoare, se aplica celofanul si se fixeaza cu top coat. Procedeul in sine nu este unul complicat si daca esti mai indemanatica cred ca poti sa-ti realizezi acesta manichiua fabuloasa tu singura acasa. Pentru inceput apeleaza totusi la un specialist, iar pentru un plus de contrast si mister alege culori tari, precum albastru inchis sau nude si impactul pentru cei din jur va fi mai puternic.

Poti sa alegi aici  un model de unghii cromate pentru o seara speciala.

Care sunt culorile sezonului din manichiura?

Daca atunci cand vorbim de forma sau lungimea unghiilor, fiecare dintre noi avem anumite preferinte, in ceea ce priveste codul cromatic al noului sezon apar alte directii. Culorile in trend sunt nuantele de rozuri pudrate si tuse de albastru deschis iar galbenul- pai si turcoazul raman inca la moda. Conformeaza-te noului cod cromatic fie ca-l folosesti acasa, la salon, fie pe unghii naturale. fie pe gel, fie varianta clasica de lac sau varianta semipermanenta de care ne bucuram mai multe zile.

Daca doresti o schimbare da click aici  si alege si un model de unghii stiletto care sunt inca la moda.