28 idei la modă de manichiură elegantă pentru unghiile în formă de migdală

Unghii migdala

Manichiură în trend pentru unghiile migdală

Unghiile în formă de migdală sunt adecvate tuturor femeilor, la orice vârstă, fiind elegante, clasice și, cel mai important, mereu în trend. Mai mult, unghiile în formă de migdală fac ca degetele să fie mai lungi, mai subțiri și delicate. Ca și sfat deosebit, țineți cont de faptul că culorile strălucitoare merg perfect cu nuanțe de crem, bej, respectiv culori neutre.

 

Vezi si: Manichiură la modă pentru unghiile pătrate – adăugați culori intense! Iată 55 de idei spectaculoase

 

De exemplu, nuanța de muștar se va potrivi de minune cu o combinație de crem sau chiar alb. Unghia accent va fi cea în culoare neutră și, pentru un efect wow, puteți aplica și o pietricică tot galben-muștar.

 

Lila, violet sau orice tentă de mov va atrage întotdeauna atenția. Violet exprimă senzualitate și eleganță și puteți opta pentru o tentă închisă sau deschisă, pentru una strălucioare sau chiar mată. Unghia accent poate fi în culoare neutră, cu un design minimalist.

 

Iata si: Iată un design stilat pentru unghiile tale! Este perfect pentru vara aceasta ! 40 de Modele.

 

Roșu și negru, iată o combinație care va arăta uimitor pe unghiile migdală. Unghia neagră, lângă cea în roșu strălucior, cu design minimalist este de efect.

 

Vezi si: Cele mai frumoase modele de unghii cu gel de 1 Martie

 

Albul este mereu în trend și se potrivește manichiurii pentru orice ocazie. Iar manichiura franțuzească denotă acea eleganță simplă, clasică. Mergeți pe alb în combinație cu o culoare neutră pentru manichiură franțuzească, cu un design de semilună. Puteți opta și pentru pietricele.

 

Iata si: Modele de unghii geometrice

 

Delicatețe cu motive florale. Unghiile de accent, două în general, pot ieși în evidență prin picturi florale și, cel mai indicat, realizate pe un fond alb. Puteți alege violet pentru unghii, motive florale doar în violet pentru unghia sau unghiile accent, bineînețeles pe fond alb. Sau mergeți doar pe o culoare neutră, la care adăugați elementele florale, într-o nuanță cât mai asemănătoare de acea neutră aleasă.

 

Vezi si: Modele noi de unghii cu gel – CELE MAI MODERNE IDEI

 

Baza neutră, perfectă pentru formele geometrice. La modă sunt și liniile sau formele geometrice, și ce merge mai bine decât fondul în culoare neutră!? Așadar, pe un bej deschis optați pentru un design geometric pe albastru, spre exemplu. Vreți ceva mai delicat? Aplicați un design geometric discret, doar în roz și negru pe un fond crem.

 

Iata si: Modele de unghii culoare nud

 

Nu uitați de glitter! Fie că vorbim de o manichiură în culori neutre sau strălucitoare, să nu uitați de glitter. Este în trend și este de efect. Cantitatea nu contează, dacă combinația este perfectă. Poate fi aplicat pe jumătate din unghie sau, de ce nu, pe toată unghia accent.

 

Iata si: Manichiura cu linii sau figuri geometrice – aparte și în trend

 


Albastru este vedeta anului. Cum ați auzit, albastru este culoarea care a fost desemnată de specialiștii în domeniu vedetă anul acesta. Alegeți pentru manichiură albastru în orice formă și tentă: albastru-marin, bleumarim, albastru porțelan, albastru strălucitor, albastru mat etc.

 

Vezi si: O selecție variată de modele de pedichiură în culori deschise, perfecte pentru vara aceasta

 

 

Pentru seară, mergeți pe un albastru strălucior, iar pentru unghia accent alegeți un albastru cu mult glitter. Este wow! Pentru birou sau casual mergeți pe un albastru mat sau albastru porțelan, iar unghiile accent pot fi o combinație de alb sau orice altă culoare neutră cu linii/forme geometrice chiar valuri în bleu.

 

Vezi si: Modele de manichiura de Sf. Valentin; Iata cum sa-ti faci unghiile de Ziua indragostitilor

 


Pastelat, mereu în pas cu moda. Culorile pastel rămân în trend. Puteți alege motive florale sau linii geometrice, dar cât mai minimaliste. Pentru a ieși în evidență, mergeți pe contur cu negru în aplicarea designului. Pe un fond pastel, se potrivește perfect.

 

Iata si: Cele mai frumoase modele de unghii pentru seara de Craciun

 

 

GALERIE FOTO CU SI MAI MULTE IDEI – SPECIAL ALESE PENTRU URMATOAREA TA VIZITA LA SALON

sursa foto: http://pinterest.com


0 Replies to “28 idei la modă de manichiură elegantă pentru unghiile în formă de migdală”