38 de modele de manichiură delicată și feminină, perfecte pentru acest sezon

În anumite circumstanțe, la anumite evenimente sau chiar la job manichiura fină, cât mai naturală este cea mai bună opțiune. La locul de muncă manichiura delicată va fi întotdeauna pe primul loc comparativ cu una în culori puternice, cu pietricele și sclipici. Uneori, nu e nevoie să epatezi; vei fi la fel de apreciată și cu o manichiură în culori neutre sau pastel!

 

Vezi si: Modele de unghii pastelate- trendul anului 2017

 

Cele mai apreciate în acest sens sunt: manichiura în nuanțe de bej, crem, în culori neutre sau pastel, manichiura franțuzească. Culorile neutre pot fi folosite de specialiști în zeci de modele, de idei interesante și originale. Nuanțele calde, delicate, alături de desene originale, vor fi mereu apreciate, iar cele mai adecvate perioade pentru a opta pentru ele reprezintă finele verii, respectiv începutul toamnei.

 

Iata si: + 45 de modele de manichiură care se poartă neapărat anul acesta

 

Doamnele care nu se mulțumesc doar cu culorile neutre, pot alege, pentru perioada zilei, manichiura din marmură. Oferă eleganță femeilor tocmai prin stilul mat ce-l emană.

 

Iata si: Cum iti faci o super manichiura cu ajutorul fixativului pentru par – un truc foarte util

 

O altă idee de manichiură elegantă, ideală pentru seară, este compusă din două, trei culori, respectiv două – trei nuanțe ale unei culori.

 

Iata si: Modele noi de unghii cu gel  – CELE MAI MODERNE IDEI

 

 

Bejul poate avea mai multe tente: mai deschis sau mai închis, iar despărțite de o linie sau un model într-o altă nuanță dă un ton elegant manichiurii. Modelele discrete sunt la loc de cinste!

Iata si: Cele mai frumoase modele de unghii roz cu gel sau semipermanenta

Designul minimalist este iarăși o idee minunată pentru o manichiură fină, feminină. Un singur model pe o unghie, care poate fi cu pietricele sau sclipici, face tot!

 

Vezi si: Modele de unghii geometrice

 

 

Și slipiciul poate fi o opțiune, atâta timp cât acoperă un sfert din unghie și nu este folosit pe mai mult de două unghii. Pentru o manichiură delicată, feminină, nu-l combinați niciodată cu culori vii, aprinse, ci doar cu tonuri neutre, discrete.

 

Citeste si despre: Cele mai frumoase modele de unghii cu sclipici

 

 

 

 

GALERIE

 

sursa foto: pinterest.com


0 Replies to “38 de modele de manichiură delicată și feminină, perfecte pentru acest sezon”