+ 45 de modele de manichiură care se poartă neapărat anul acesta

Unghii la moda

Manichiura este ca și coafura sau tunsoarea; nu trebuie să vă facă să vă simțiți încărcate, ci, din contră, să vă simțiți liber în exprimare, confortabil, și, bineînțeles, apreciate. De la culori pastel, simple, până la unghii cu tente fine de argintiu și auriu, de la unghii scurte la unele foarte lungi, toate sunt în trend.

Pentru unghiile scurte, recomandăm, pentru acest sezon, nu mai mult de două culori.

 

Vezi si: Cele mai frumoase modele de unghii cu gel de 1 Martie

 

Mergeți fără greș pe manichiura franțuzească.

 

Iata si: Ingrijirea unghiilor acasa

Pentru unghiile lungi, o singură culoare este de ajuns și indicat ar fi să optați pentru pastel.

 

Citeste si despre: Modele de unghii geometrice

 

Roșu continuă să fie la modă. Indiferent că vorbim de un roșu aprins sau unul mai discret, este în trend, manichiura va arăta impecabil și, mai mult, va fi potrivită oricărei ținute.

 

Iata si: Modele noi de unghii cu gel – CELE MAI MODERNE IDEI

 

Legat de forma unghiilor, cele alungite încă sunt căutate de femeile îndrăznețe, care vor să iasă din tiparele clasice, simple. Puteți adopta orice tip de manichiură, de la cea french, la cea cu pietricele, cu sclipici.

 

Vezi si: Cele mai frumoase modele de unghii pentru seara de Craciun

 

Unghiile pătrățoase sunt în trend și pentru a manichiură superbă optați pentru trei culori asemănătoare: un crem, un maro deschis și unul foarte închis. Mai mult, ați putea ca pe unghiile crem să vă jucați cu diverse modele: frunzulițe aurii, flori simple, mici aurii etc. Aveți trei nuanțe de maro, dar nu veți ieși în evidență neplăcut, deoarece culorile fac parte din aceeași gamă. Veți avea un aer fresh, vă veți simți minunat și vă va sta și bine.

 

Iata si: Modele de unghii metalice, stralucire si reflexii in oglinda

 

Unghiile scurte sunt potrivite cu manichiură minimalistă, în culori mate. Sunt de ajuns câteva dungi discrete, doar pe o unghie de la o mână sau doar două mici floricele cu negru, în cazul unghiilor în pastel.

 

Citeste si: Modele de unghii cu fluturi

 

Vreți pietricele? Este de ajuns câte una pe o unghie și indicat ca acestea să fie alungite sau ovale. Mai mult, alegeți pentru manichiura cu pietricele o singură nuanță. O culoare pastel ar arăta minunat!

 

Vezi si: Modele unghii verde smarald pentru o vacanta de vis

 


De asemenea, manichiura neagră este căutată pentru evenimentele de seară, fiind scoase-n evidență 1-2 unghii de la o mână prin modele cu roșu în tandem cu negru. Se poartă foarte mult manichiura cu verde…verde în orice nuanță.

 

Iata si: Modele de unghii metalice, stralucire si reflexii in oglinda

 


Așadar, manichiura din acest an se bazează pe minimalism, eleganță, dar și originalitate. Vă invit să vedeți mai multe idei in galeria de mai jos. sclipici

 

GALERIE:

 

sursa foto: pinterest.com


0 Replies to “+ 45 de modele de manichiură care se poartă neapărat anul acesta”