8 trucuri pentru o coafură ca la carte într-un timp record

Venim în întâmpinarea doamnelor active, mereu pe fugă, care doresc totuși la prima oră a zilei o coafură ideală, dar rapid pusă-n practică.Acum, o coafură ca la carte necesită timp, dar există totuși câteva mici trucuri care ajută la greu.

Cocul și șoseta

 


Da, poate sună haios, dar suntem inventivi! O șosetă veche poate reprezenta baza unui coc perfect. Tăiați ca-n imaginea alăturată partea unde intră laba piciorului, coaseți ca un cerc sau colac, după care rulați părul ca într-un coc.Materialul fiind ușor supra este ideal în aranjarea cocului. E o soluție simplă, la îndemână.

 

Iata si: Creion de ochi rezistent- trucuri machiaj perfect

Bucle în doar câteva minute

 


Vreți câteva bucle, dar aranjate rapid? Aplicați fixativ pe părul despărțit în șuvițe, răsuciți-le, le uscați apoi cu fohn-ul și veți avea în câteva minute bucle perfecte, de efect.

 

Vezi si: Ingrijirea mainilor acasa: retete si trucuri de frumusete ce intineresc mainile cu cativa ani

Păr răsucit pe bentiță

 


Aveți nevoie de o bentiță, iar părul îl veți răsuci pe aceasta. E coafura clasică, cu bentița pe cap și un fel de coc lat, răsucit, la spate și-n laterale. Nu este o coafură deloc dificilă; contează foarte mult bentița. La evenimente mai deosebite optați pentru unele cu strasuri, perle, iar în restul timpului pentru unele simple dar de efect.

 

Recomandare: Invata sa te pensezi acasa- Trucuri si sfaturi despre pensarea corecta a sprancenelor

Coadă ondulată – dublu efect

 


Fie că aveți părul ondulat, fie vi-l ondulați rapid, prin șuvițe răsucite după modelul prezentat mai sus, coada dublă va atrage privirile. Prindeți la baza capului o coadă bogată, iar mai jos, alta. Prima va cădea perfect peste cea de-a doua, părând o continuare a acesteia sau cel puțin o contopire a lor, rezultând o coadă dublă, ondulată.

 

Vezi si: 10 Trucuri de machiaj femei peste 50 ani

Coafată peste noapte

 


Aplicați metoda bentiței și a părului răsucit la spate și-n laterale și pe timpul nopții. Dimineața veți avea un păr ondulat, frumos, pe care-l veți lăsa să atârne sau îl veți aranja după preferințe.

 

Citeste si: Conturul perfect al buzelor- trucuri de machiaj

Păr mereu îngrijit

 


În lipsă de prea multe instrumente, iar părul pare deranjat, cea mai la îndemână soluție e să apelați la periuța de la mascara. Dar să fie o mascara terminată, cu periuța uscată. Treceți pur și simplu periuța de mai multe ori prin șuvițele de păr și îi veți da o formă. Părul va fi mai întins, deci mai aranjat.

 

Iata si: Cum pot face ochii sa para mai mari- trucuri de machiaj

Agrafele spirală vă scot din problemă

 

Cele două mici agrafe spirală vă ajută mai mult decât credeți. Răsuciți un coc în vârful capului, fixați-l cu agrafele și veți avea astfel un coc perfect realizat. În plus, coafura va rezista mult timp, iar când vă plictisiți lăsați părul liber. Va căpăta o formă de ușor ondulat.

Iata si: Machiaj femei peste 40 de ani-sugestii si trucuri de machiaj

 

Coadă de cal înaltă

 

O simplă coadă de cal dar efectul de înalt este dat de prinderea unor agrafe, pe înalt, chiar la baza cozii. Mai multe agrafe prinse în jurul cozii, pe înalt, oferă și mai multă înălțime coafurii.

Vezi si: Trucuri pentru stilizarea perfecta a sprancenelor

Trucuri sunt multe; ideea este că sunt simple, uneori banale, dar efectul este wow. Și atunci se merită.

GALERIE FOTO

 

sursa foto: http://pinterest.com


0 Replies to “8 trucuri pentru o coafură ca la carte într-un timp record”