Cele mai frumoase coafuri pe care sa le faci singura acasa

coafuri simple

Vrei sa ai o coafura eleganta si stilata dar nu ai timp sa mergi la salon? Urmareste galeria de fotografii cu coafuri simple, usor de facut acasa chiar de catre tine!

1.Coafura cu impletitura de flori

La o prima vedere, va pare o coafura dificila de realizat acasa. Si tu poti sa-ti impletesti parul pentru a obtine acesta coafura pentru par mediu sau lung, foarte la moda in acest an. Vezi aici: Tunsori si coafuri pentru femei, la moda anul acesta.

Procedati in felul urmator:

-Luati doua sectiuni de par de deasupra tamplelor (o sectiune din partea stanga si una din partea dreapta a capului)

-Uniti cele doua sectiuni intr-o coada, pe care incepeti sa o impletiti pana la varfuri

-Acum, incepeti sa trageti usor de marginile cozii impetite pentru a crea mai mult volum. Marginile exagerate va ajuta sa creati acele finisaje de flori-petale.

-Rotiti coada impletita intr-un cerc si fixati-o cu agrafe in mijlocul capului si iata ca s-a format floarea in par.

2. Coafura coada de cal usor de facut acasa daca ai parul mediu sau lung.

Procedati in felul urmator:

-Imparte tot parul in doua sectiuni egale: una in fata iar alta in spate. Sectiune din spate se prinde cu un elastic trnsparent intr-o coada de cal.

-Acum, luati jumatate din sectiunea din fata (din stanga) si treceti-o peste coada de cal, acoperind elesticul si fixati pe varful capului cu agrafe.

-Procedati la fel si cu cealalta jumatate de sectiune (din dreapta) si trageti-o in spate peste coada de cal si fixati bine cu agrafe.

 

3. Cum sa-ti faci foarte rapid si usor coafura cu bucle lejere:

-Prinde tot parul intr-o coada de cal in varful capului si imparte-o in doua sectiuni egale.

-Infasurati prima jumatate  a parului din coada de cal ( prima sectiune) pe teava ondulatorului timp de 10 secunde. Repetati procedeul de ondulare si cu cealalta sectiune din coada de cal (infasurati pe teava odulatorului si folositi caldura aparatului de ondulat 10 secunde).

-Acum, desfaceti usor elasticul cu care ati prins coada de cal si plimbati-va usor degetele prin par pentru a rasfira buclele ( nu folositi pieptan sau perie de par).

Citeste aici: Cum sa-ti faci singura acasa coafura cu bucle lejere in numai 10 minute.

 

4. Coafura coronita rasucita

-Incepeti prin a rasuci doua sectiuni de par (din partile laterale, de deasupra tamplelor). Suvita rasucita din partea stanga o treceti pe dedesubtul suvitei din partea dreapta (si ea este rasucita) . Prindeti cu agrafe varfurile suvitelor rasucite.

Citeste aici: Cele mai frumoase coafuri romantice cu impletituri de par, facute acasa

5. Coafura coc rasucit, usor de facut acasa

-Strangeti tot parul intr-o coada de cal dar fara sa o prindeti cu elastic apoi incepeti sa rasuciti coada de cal pana la varfuri iar apoi incepeti sa-l rotiti pentru a realiza forma de cochilie de melc si cu ajutorul agrafelor fixati bine cocul.

Luati o sectiune de par din partea laterala (oricare parte) si incepeti sa o impletiti pana la varfuri. Apoi prindeti tot parul intr-o coada de cal ( inclusiv coada impletita) cu un elastic transparent. Acum luati o suvita de par si o treceti in jurul cozii de cal pentru a acoperi perfect elasticul transparent, iar la sfarsit fixati cu agrafe mici. Citeste aici: Cele mai frumoase coafuri cu impletituri de par usor de facut acasa.
surse foto: www.cosmopolitan.com





0 Replies to “Cele mai frumoase coafuri pe care sa le faci singura acasa”