Aceste Tunsori nu se demodează niciodată. În Plus sunt foarte feminine!

Multe femei doresc o schimbare în ceea ce privește tunsoarea lor; unele sunt mai îndrăznețe, fac schimbări majore și le avantajează, în timp ce altele intervin în schimbarea de look cu pași mici. Schimbarea tunsorii vine ca urmare a altor schimbări din viața lor, dar și pentru a se face remarcate.

O nouă lungime a părului

 

Ne referim la doamnele și tinerele care au părul lung și vor să arate fresh. În acest caz, este necesară o schimbare de look, respectiv un păr scurt sau mediu. Aduce ceva nou în înfățișare, dar și un aer fresh. Tunsoarea carre este cea care nu se demodează de-a lungul anilor. Tunsoarea este potrivită femeilor moderne și scoate-n evidență feminitatea, puterea lor de seducție.

Vezi si: 28 modele de tunsori Carre în funcție de forma feței: sunt chiar populare în acest sezon!

 

Culori gingașe, calde și delicate

Pentru un aer fresh, apelați la culori mai calde, mai delicate. Poate fi un blond deschis sau un blond perlat care vă vor întineri mai mult și vă vor oferi un look gingaș. Un Carre pe un păr scurt spre exemplu va aduce o notă de tinerețe și prospețime. Dacă sunteți adepta bretonului, alegeți unul lung, într-o parte.

 

 

 

Vezi si: Tunsorile Shaggy revin în trend. Vezi cum arată moda în acest sezon! + 33 modele

După 40 de ani, fiți îndrăzneață. Dar fără exagerări.

Apelați la o tunsoare scurtă, un carre, cu părul dat într-o parte, cu sau fără breton, și la o culoare mai îndrăzneață. Poate fi, spre exemplu, un roșcat intens, o vișină putredă. Dacă aveți tenul alb și ochii deschiși la culoare, roșcatul vi se va potrivi perfect.

 

 

Iata si: Direct de la specialiști: Iată ce coafuri să alegeți dacă aveți 40, 50, 60 sau 70 de ani

Pentru a fi mereu fresh,a vă simți ca nou, schimbați nu doar tunsoarea, respectiv lungimea părului, ci și culoarea acestuia. Sunt tunsori care nu se vor demoda niciodată, cum am dat exemplul carre sub orice formă: drept, degradat etc. Priviți imaginile și poate una vă va cuceri.

Ideea este să îndrăzniți să faceți schimbări!

GALERIE FOTO:

sursa foto: pinterest.com


0 Replies to “Aceste Tunsori nu se demodează niciodată. În Plus sunt foarte feminine!”