Bucataria albastra un trend anuntat de specialisti pentru 2017

mobila de bucatarie albastra

„Majoritatea dintre noi percepem albastrul ca fiind un inhibitor al apetitului mai ales pentru ca prea putine din alimentele naturale au culoarea albastra si prea multe lucruri toxice exista in nuanta aceasta. Daca sunteti o persoana cu un apetit redus atunci poate ar fi bine sa va orientati catre alte nuante insa pentru cei ce iubesc aceasta culoare si o vor cu adevarat in bucataria lor, am facut o selectie de imagini inedite care sa va ofere idei despre cum puteti incorpora aceasta culoare in bucatarie.

Deschide aici si vezi trucuri utile pentru curatenie rapida in bucatarie.

Albastrul este o culoare foarte la indemana de folosit in designul interior deoarece are foarte multe tonuri disponible de la albastru pal, albastru gheata pana la indigo inchis. Se poate asocia  cu putin verde pentru a obtine un albastru marin sau cu mov sau gri pentru tonuri mai reci si mai sofisticate.” a publicat renovat.ro Deschide aici si vezi sfaturi utile despre ingrijirea florilor in apartament.

bucatarie albastra

 

 

 

mobila de bucatarie albastra

 

Pentru mai multe idei urmariti pozele din articolul complet: http://www.renovat.ro/Sa-gatim-inconjurati-de-culoare-Cand-sa-folosim-albastrul-in-bucatarie-p-35/