Buze subtiri si mici-trucuri de machiaj pentru volumul buzelor

Buna, va cer si eu sugestii despre cum sa maschezi prin make-up buzele mici si subtiri? Ce trucuri de machiaj sa aplic pentru a crea volum buzelor mele? Felicitari pentru articolele de machiaj care mi s-au parut absolut minunate! Astept cu drag raspunsul la intrebarea mea: cum sa ma machiez daca am buze subtiri si mici?

Intrebare trimisa de Elena din Oradea pe adresa redactiei


3 Replies to “Buze subtiri si mici-trucuri de machiaj pentru volumul buzelor”

 1. 1
  Camelia

  Culoarea si textura rujului, precum si tehnica folosita au puterea de a modifica forma si expresivitatea buzelor tale. Iata cateva sugestii pentru a crea volum buzelor tale:
  -umezeste o bucatica de scortisoara si freac-o pe buze inainte de a aplica rujul.
  -o alta sugestie pentru a aduce volum buzelor tale ar fi sa aplici pe buze putin ulei de scortisoara ( se gaseste la magazinele naturiste). Nu trebuie sa folosesti decat cateva picaturi, deoarece unele persoane sunt sensibile la asa ceva.
  -poti incerca produse ce ofera volum buzelor tale care sa contina acid nicotinic, o forma de vitamina B ce stimuleaza circulatia sangelui si astfel creeaza volum buzelor.

 2. 2
  Camelia

  Machiaj buze subtiri:
  -aplica creion de buze transparent pe mijlocul marginii de jos a buzei inferioare sau foloseste un ruj lucios pentru a le oferi un aspect mai voluminos.

+ Leave a Comment