Cand sa porti un machiaj smokey eyes

Smokey eyes

Machiajul smokey eyes este foarte la moda in ultimii ani si se pare ca la nivel mondial se preconizeaza ca va mai rezista in trend inca multa vreme de acum inainte. Chiar daca poate esti familiarizata deja cu tehnica realizarii acestui tip de machiaj poate inca nu stii sigur care este momentul potrivit din zi in care sa te machiezi astfel. Machiajul smokey eyes este potrivit pentru ocaziile speciale si pentru evenimentele care au loc seara. Exista totusi cateva moduri in care machiajul se poate adapta astfel incat sa poata fi purtat in orice moment al zilei.

Inspiratie: Machiaj gotic si smokey eyes

Cand se poarta machiajul smoky eyes

Cu ajutorul catorva tehnici acest tip de machiaj poate crea un look pasional si foarte interesant. Ochii smokey pot fi creati cu ajutorul catorva nuante de culori mai inchise. Dupa ce reusesti sa te machiazi astfel efectul este misterios, de aceea este potrivit pentru evenimente formale, prezentari pe scena, discoteca, baruri, petreceri seara pe plaja.

Chiar daca este un machiaj extrem de sexy , alaturi de cat eyes bineinteles care se mentine in trend de asemenea, poate fi transformat si ca machiaj de zi.

Inspiratie: Asorteaza machiajul smokey eyes cu o manichiura in culori inchise

Alege culori neutre

Poti crea o privire atractiva si fara a folosi clasicele nuante de maro sau negru, care sunt mai potrivite pentru un machiaj de seara. Alege in schimb un auriu, un bronz , un roz sau un ivoire.

Inspiratie: 5 culori de ruj pe care orice femeie trebuie sa le aiba in trusa de frumusete

Foloseste culori dense

In loc sa folosesti tehnica straturilor poti lucra cu o singura culoare intr-o nuanta medie pentru un look mai putin incarcat pe durata zilei. Foloseste maro inchis daca ai ochi albastri sau verzi si nuanta maro nuca daca ai ochi caprui.

Nu uita insa ca indiferent cand si cum preferi machiajul smokey eyes , restul machiajului tau ar trebui sa ramana neutru . Buzele ar trebui sa aiba un ruj in nuante nude sau doar un gloss transparent, iar pometii doar un blush natural. Machiajul smokey eyes are menirea de a atrage atentia catre ochii tai.
loading...