Ce inseamna cand visezi bani? Semnificatia si interpretarea viselor…. E de bine sau de rau?

Marele Freud considera că visul reprezintă dorința noastră, realizarea unui obiectiv. De asemenea, de multe ori la ce ne gândim înainte de a pune capul pe pernă ne apare și-n vis.
Visăm bani. Ce înseamnă acest lucru? Trebuie să jucăm rapid la Loto? Câștigăm, de fapt, marele jackpot?

 

Vise despre si cu bani semnificatie

 

Simbolistica banilor.

Banii reprezintă, în general, puterea: în afaceri, în iubire. În plus, oferă și acea siguranță pentru viitor. Totuși, rare, dar există, sunt și momentele când banii reprezintă decădere, trădare. Și ne referim strict la vise. Așa se face că și visele în care ne apar bani au simbolistică diferită.

 

Vezi si: Cum sa fii bine imbracata cu bani putini-iata ca poti sa arati de milioane fara sa le si cheltui

 

1. Visezi banii sub forma metalelor.

Adică sub formă de bijuterii, spre exemplu, dar nicidecum sub forma monedei. Acest vis reprezintă puritatea. Vorbim despre o valoare, un lucru important în viața voastră: familia, persoana iubită etc.

2. Dacă dai bani în vis
Nu reprezintă nimic rău, ca și cum ar fi vorba despre o datorie. Când visezi că dai o sumă importantă de bani unei persoane, înseamnă de fapt că trebuie să-i acorzi acesteia o atenție mai mare. Dacă ești la un ghișeu și plătești taxe, acest lucru înseamnă că trebuie să-ți onorezi sarcina în societate, să achiți contribuțiile la stat.

 

Recomandare: Tunsori stilate care necesită aranjare minimă: 30 modele pentru doamnele active

 

3. Visezi că primești bani de la un necunoscut
Ei bine, în această situație, trebuie să mai contribui la sporirea averii, dar și a respectului tău. Dacă banii ce-i primești vin de la o cunoștință, atunci acea persoană te apreciază mult. Dacă în vis dai peste bani din întâmplare, îi găsești pe stradă, spre exemplu, atunci înseamnă că ți de va întâmpla ceva frumos; răsare soarele și pe strada ta. Iar dacă visezi că ți se achită o datorie, ei bine, atunci simbolistica este că lucrurile încep să se orânduiască.

 

Iata si: Greseli de stil care te ingrasa cu cateva kilograme si te imbatranesc cu cel putin 5 ani

 

4. Visezi că pierzi bani
Iată și un vis deloc favorabil. Acest vis semnifică faptul că vă consumați energia și timpul în cu totul alte domenii decât unele profitabile. Este cazul să vă reorintați spre ceva ce vă va aduce avantaje din toate punctele de vedere.

5. Doar bani, în vis
Dacă doar visezi bani, lucrul acesta este de bun augur. Este prevestit un viitor prosper. Dacă banii provin dintr-o moștenire, înseamnă că persoana care ți-a lăsat averea îți va oferi și calitățile: altruism, ambiție. Banii găsiți reprezintă economiile care se vor materializa în reușite mai târziu. Dacă tu ești cel care dă bani, înseamnă că vei prospera rapid. Totuși, banii reprezintă și dorințele noastre, respectiv gândurile înainte de a adormi. Cum, la fel de adevărat, este faptul că banii în vis pot reprezenta și probleme financiare.

Iata si: Cum se curata petele de pe obiectele din piele naturala (pantofi, genti, jachete, manusi)

6. Sunt banii și un simbol sexual?
Se pare că da, după cum afirmă psihologii. Dacă în vis, nu mai ai bani în cont sau îi pierzi, lucrul acesta înseamnă și o scădere a libidoului. Dacă ai bani, înseamnă și o împlinire în plan sexual.

surse foto: https://mydreamsymbolism.com/ si https://www.bustle.com


0 Replies to “Ce inseamna cand visezi bani? Semnificatia si interpretarea viselor…. E de bine sau de rau?”