Cel mai bun fond de ten pentru ten gras – recomandari

Buna, am incercat mai multe modele de fond de ten de la firme diferite (am tenul gras cu  o usoara tendinta spre cosuri). Stiu ce nuanta mi se potriveste, dar problema mea este ca nu gasesc acea formula de fond de ten care sa nu incarce, sa nu curga sau sa fie lipicioasa sau uleioasa. Ce fond de ten imi recomandati? Care este cel mai bun fon de ten pentru ten gras si care sa acopere bine imperfectiunile date de cosuri?

Intrebare trimisa  pe adresa redactiei de Aura, din Ploiesti


2 Replies to “Cel mai bun fond de ten pentru ten gras – recomandari”

  1. 2
    Camelia

    Daca fondul tau de ten curge sau chiar dispare atunci cand te machiezi vara, iata ca un mic truc te va ajuta sa scapi de aceasta problema: aplica fondul de ten (spuma matifianat, special aleasa pentru tenul gras) pe pielea rece. Iata cum sa realizezi acest lucru (stai linistita nu-ti vei baga fata in frigider): tii un prosop umed pe piele timp de cateva momente, apoi incepi aplicarea in mod normal a fondului de ten.
    Recomandarea mea este ca pe timpul sezonului cald sa pastrezi fondul de ten in frigider, iar astfel te asiguri ca este intotdeauna rece inainte sa il aplici.
    Aplica fondul de ten pentru ten gras cu un disc umed si nu cu degetele, pentru ca uleiurile naturale din piele ( sebumul) vor lasa un finisaj patat. La sfarsit poti fixa machiajul cu o pudra transparenta.

+ Leave a Comment