Cele mai frumoase coafuri pentru mirese

Coafuri frumoase pentru mirese

Cele mai frumoase coafuri de mirese sunt lejere, romantice sau chiar coafuri amplu studiate, simple dar stililizate  care impresioneaza de fiecare data. Descatuseaza-ti latura nonconformista si poti fi o mireasa retro iar rochia sa adopte acelasi stil si astfel eleganta si rafinamentul te vor insoti in acesta zi deosebita din viata ta. Deschide aici : 20 de coafuri de mireasa par lung si coafuri mireasa par mediu.

Coafurile de mireasa iti lasa libertatea sa alegi din toate stilurile, toate lungimile si toate nuantele. Deci, fii creativa, lasa-ti imaginatia sa exploreze fie cocul banana realizat pe jumatate, coafura cu breton gros a fost inlocuita de coafura cu coc romantic cu suvite rebele, bobul poate sa capete valente romantice sau de ce nu parul lung, lasat liber cu onduleuri naturale, lejere. Deschide aici: Coafura  coc cu impletituri, coafuri nunta par lung si coafuri nunta par mediu.

Indiferent de stilul tau, o carare intr-o parte te va directiona favorabil catre un look de mireasa in tendinte. Atata timp cat cararea este perfecta, de aici incolo posibilitatile sunt nelimitate: fie strans total sau partial intr-o coafura coada de cal sau il poti lasa liber. Coafura cu carare pe mijloc nu este printre favoritele mireselor deoarece iti pastreaza un aer casual, atent studiat si nicidecum nu este in zona elegant romantica. Deschide aici: Coafura cu coada de cal cu impletituri, coafuri mireasa 2017 perfecta pentru ziua nuntii.

Anii ’90 pot fi sursa noastra de inspiratie pentru coafura de mireasa, cu volum, cu impletituri superbe ce-i confera unicitate sau doua suvite scoase din coada sunt o marca a rafinamentului, mai ales daca au o alta culoare. Suvitele colorate au revenit si sunt foarte la moda in acest an, deci putem sa profitam de acest lucru si sa le punem in evidenta. Deschide aici: Coafuri mireasa cu voal si diadema, coafuri de nunta par scurt si machiaje mirese pregatite pentru ziua nuntii. 

Urmareste atenta pozele cu coafuri mirese par lung si coafuri mirese par mediu si poate te inspira fie pentru coafura de nunta, coafura de domnisoara de onoare si de ce nu pentru coafura de nunta a nasei.