Cele mai frumoase modele de unghii pentru seara de Craciun

Extravaganta si eleganta fara efort, asta ne transmit noile modele de unghii pentru seara de Craciun. Culorile tari, vibrante, imbinate pas cu pas cu pictura de pe unghii ofera o senzatie de stralucire intr-o seara cu totul speciala cand toata familia se reuneste la masa de Craciun. Poate par putin prea traditionala, dar nu ar fi o seara de Craciun perfecta daca nu ar fi sarbatorita in familie. De acord?

Pentru manichiura de Craciun din acest an inspirati-va din culorile traditionale ce va inconjoara in aceasta perioada a anului. Asa ca, lasa-ti imaginatia libera in acest decor de iarna cu ghirlande de pini impodobite cu trandafiri rosii. Ca si paleta cromatica, nu ar fi manichiura de Craciun fara rosu, verde si mici aplicatii de galben si portocaliu inspirate de fructele de citrice.

Aceste modele noi de unghii speciale pentru seara de Craciun sunt un amestec de motive traditionale si mult glam ce te fac sa te simti cu adevarat speciala. Nu te limita acum numai la braduti,clopotei, stelute, fulgi, crengute de brad pictate pe unghii si mergi spre aplicatii mici, ciudate si delicate ancorate in atmosfera idilica de iarna cu flori traditionale roz. O nuanta de roz minunat purtata pe unghii poate face o declaratie in aproape orice vacanta, chiar si in cea de iarna. Dar parca nu ar fi Craciunul daca nu vedem si modele noi de unghii rosii   sau cele mai la moda unghii burgundy sau visina putreda asemeni fructelor de padure.

Cu siguranta manichiura cu cele mai frumoase modele de unghii de Craciun nu este deloc plictisitoare ci reuneste cu succes modelele  elegante cu cele traditionale de Craciun alese perfect pentru stiluri si forme foarte la moda la inceput de an.

Iata cum manichiura de Craciun ofera un sentiment de varietate si imprevizibilitate pentru ochi, mentinand in acelasi timp o paleta inghetata de iarna. Micile aplicatii de ghirlande stralucitoare, un bradut sau un delicat accesoriu din bradul de Craciun denota o nota romantica. Si daca tot este iarna, vezi aici: Manichiura sezonului rece, perfecta pentru tine.

caciula mos craciun pictata pe unghie cu gel

Model de unghii in nuante nudeGloburi pictate pe unghii

Clasicul rosu

Model frumos si simplu pentru iarna

Model simplu cu sclipici auriu si rosu

Motive cu reni

Model unghii cu reni pictati pe unghie

Sclipiciul este nelipsit

Modele unghii pentru iarna

Ren si sclipici model ungii sarbatori iarna

Sclipici verde si rosu aplicate pe unghie nude

Unghii albastre si aurii

Unghii cu mos craciun

Mesaje pictate pe unghii

Unghii cu mesaj de craciun

Globuri cu sclipici

Unghii cu sclipici model de craciun

Sclipci rosu si reni

Unghii model craciun

Unghii simple in nuante de lila nude

Unghii nude model craciun

Clasica combinatie de rosu si auriu nelipsita de Craciun

Unghii rosii cu sclipici


0 Replies to “Cele mai frumoase modele de unghii pentru seara de Craciun”