Coafura coc cu impletituri – trucuri pentru o coafura romantica facuta acasa

Coc cu impletitura pentru par lung

Afla aici cum poti sa-ti faci singura acasa coafura cu coc impletit, perfecta pentru o seara romantica de vara. De cele mai multe ori stilizarea perfecta inseamna alegerea unei coafuri care sa se potriveasca stilului tau, formei fetei tale si momentului zilei, deoarece o coafura cu coc impletit nu stiu daca este varianta perfecta pentru o zi la sala de sport. Deschide aici si alege coafura perfecta in functie de forma fetei.

Dar, cu singuranta ne vom impresiona partenerul intr-o seara romantica cand vom afisa acest loook absolut superb. Noi femeile, stim ca exista o mare varietate de dispozitive, produse pentru par si echipamente de stilizare cu caldura, care, folosite corespunzator, pot oferi transformari minunate. Trucul este sa stii ce sa folosesti si cand pentru a obtine rezultatele dorite.

Pentru obtinerea acestei coafuri romantice cu coc impletit nu vom avea nevoie de toate aceste echipamente de stilizare care ne agreseaza parul daca nu sunt folosite corespunzator. Deci, iata ca se poate si coafura perfecta fara sa ne agresam firul de par, doar ne cere putina indemanare si rezultatul va fi unul fabulos. Un coc clasic de care ne-am cam plictisit in ultimul timp si nici nu mai este la moda, dar acum este infrumusetat cu o impletitura care inconjoara cocul si astfel dintr-o coafura comuna devine una absolut superba.

Citeste cum poti sa faci tu singura acasa acesta coafura romantica cu coc impletit

-Prinde parul intr-o coada de cal, lasand o sectiune libera pe care o vom impleti mai tarziu.

-Pune un inel de coc peste coada de cal.

-Ia aproximativ o treime din parul din coada de cal si infasoar-o in jurul inelului pentru coc, prinzand cu agrafe. Repeta acelasi lucru cu celelate doua treimi din par.

-Impleteste sectiunea parului care a fost lasata libera la inceput (in afara cozii de cal) in felul urmator: impleteste suvita dreapta peste cea din mijloc, cea stanga peste cea din mijloc si tot asa, apoi infasoara impletitura in jurul bazei cocului si prinde cu agrafe.

Deschide aici si vezi alte coafuri romantice pentru mirese si nu numai.