Coafuri gata în 5 minute – cu siguranță îți vor face dimineața mult mai ușoară

Sunt momente ale zilei când ne grăbim, dar vrem să arătăm totuși bine atunci când ieșim din case. Dimineața, mai ales, se întâmplă să fii și grăbit, dar să-ți dorești să arăți și impecabil. Dacă hainele cu care vom păși spre serviciu le avem aranjate de seara, coafura este cea care trebuie aranjată în zorii zilei. Și indiferent de eveniment; o plimbare matinală, serviciu, alte treburi curente.

 

Iată câteva coafuri care vă vor aranja părul și asta în doar 5 minute:

 

Coadă de cal, în jos, cu nod

 

 

 

 

Este o coafură foarte simplă și rapidă. Trebuie doar să strângeți tot părul într-o parte, fără a-l ridica la ceafă, și să-i faceți un simplu nod. Strângeți-l bine și eventual mai realizați un nod, pentru a fi mai stabil. Coafura aceasta este potrivită pentru birou sau pentru orice alt eveniment petrecut în grabă…în zorii zilei.

 

Vezi si: Coafura coada de cal cu impletituri-trucuri pentru coafat acasa

 

Eșarfa face tot

 

 

Dacă părul vă stă rebel de dimineață și nu aveți timp să-l aranjați sau să-l îndreptați, apelați la o eșarfă fistichie. Poate fi în culori neutre, dacă plecați la birou, sau o combinație de culori cuminți cu unele vii, pentru o notă extravagantă sau un efect wow. Puteți înnoda eșarfa în față sau la spate, într-un nod sau fundiță.

 

Iată și: 20 tunsori și coafuri la modă pentru femeile peste 20, 30, 40 și 50 de ani

 

Codițe în creștetul capului

 

O altă coafură simplă, purtată la birou, la școală. Se potrivește doamnelor cu părul lung, care-și pot face două codițe împletite. Împletiți părul în două codițe și treceți fiecare coadă în partea opusă acesteia, prinzând-o în creștetul capului. Este o coafură tipic rusească, ideală la birou, în mediu office, dar și la școală sau la orice alt eveniment.

 

Iată și: Coafura cu bucle lejere si volum -trucuri pentru o coafura perfecta

 

Coafura Ileana Cosânzeana

 

 

Din nou, doamnele cu părul lung sunt avantajate. Coafura Ileana Cosânzeana prevede separarea a două șuvițe de păr de la tâmple, una pe o partea, alta pe cealaltă, fixate la spate, cruciș, cu clame fine.

 

Vezi și: Coafuri cu volum par mediu si lung, usor de facut acasa

 

Tot Ileana Cosânzeana, dar împletit

 

De data aceasta, repetăm operațiunea cu cele două șuvițe, la fel fixate la spate cu clame. Va părea un fel de împletit, dar avem de-a face cu o încrucișare, de fapt.

 

Iată și: Coafuri elegante pentru nunta- idei si sugestii de coafuri la moda

 

Coc cruciș

 

Vrei o coafură mai sofisticată, dar perfectă pentru un job activ, care să fie elegantă, dar să nu vă incomodeze șuvițele de păr, alegeți cocul. Dar nu unul oarecare. Prindeți un coc în creștetul capului, lăsând două șuvițe la spate. Cele două șuvițe la veți încrucișa și le veți fixa astfel în coc, cu ajutorul unor clame finuțe.

 

Iată și: Cele mai frumoase coafuri pe care sa le faci singura acasa

 

Coc împletit

 

Un coc mai deosebit și foarte simplu, pentru femeile cu păr mediu sau lung, constă în prinderea a două codițe, împletirea acestora și unirea lor sub forma unui coc. Avem, în câteva minute, un coc împletit, deosebit.

 

Vezi și: Tunsori si coafuri la moda pentru parul scurt

 

Coc învârtit

 

Alt coc, altă tehnică. Aveți nevoie de o bentiță, pe care o veți fixa cu clame finuțe, în laterale și la spate. Bentița va trece peste păr. Urmează, după fixarea ei, învârtirea/răsucirea părului peste bentiță. Șuvițele vor fi încolăcite până veți realiza un coc deosebit, care va întoarce privirile.

 

Iată și: 15 Coafuri superbe pentru parul lung gata in numai 10 minute

 

Un păr rebel

 

Dacă aveți părul mai scurt, apelați la placă. Tot ce trebuie să faceți este să răsuciți șuvițe de păr în toate părțile. Nu va fi dezordonat, dacă așa credeți. Din contră, veți avea o coafură mai rebelă, dar de efect.
Sunt câteva din coafurile ce pot fi făcute pe fugă și care vă vor aranjata la ieșirea din casă. Dacă chiar aveți timp, apelați și la placă sau la tapat părul, pentru mai mult volum. Alegerea vă aparține!

 

GALERIE FOTO ( ȘI MAI MULTE IDEI)

 

sursa foto: http://pinterest.com


0 Replies to “Coafuri gata în 5 minute – cu siguranță îți vor face dimineața mult mai ușoară”