Coafuri pentru părul rar și dificil: TOP 5 IDEI de aranjare pentru un plus de volum

Coafuri pentru par rar

Fetele și doamnele care au părul rar se lovesc de o mare problemă: ce coafură le ajută pentru a le conferi mai mult volum? Este o situație destul de dificilă, deoarece cu un păr rar, dificil vor părea mai mult nearanjate. Dar iată că hair-stiliștii oferă cinci coafuri de top care remediază tocmai această problemă: cea a părului rar.

Vezi si: Vă stă mai bine cu păr scurt sau lung? Iată formula care vă ajută să faceți alegerea corectă!

1. Bob gradat. Iată coafura care este creată parcă anume pentru problema aceasta, cea a părului rar. Bobul gradat conferă volum părului subțire, rar și merge perfect atât pentru orice nuanță de păr, mai închis sau mai deschis.

 

2. Pixie cu breton alungit. Genul acesta de coafură nu doar că va conferi mai mult volum, dar, totodată, va întinerii femeile care-l adoptă. Pixie vine cu un păr scurt, dar cu un breton plin, alungit și de aici și imaginea de păr mai bogat.

Iata și: 5 cele mai importante beneficii si utilizari ale uleiului esential de ienupar

 


3. Scurt și asimetric. Iată o altă tunsoare care conferă femeilor mai mult volum, dar, totodată, le și întinerește. Este o coafură asimetrică, fie că vorbim de breton, fie de laterale.

Vezi si: Iată cele mai reușite și moderne tunsori pentru părul aspru și des +35 poze

 


4. Eleganță cu bobul gradat cu breton. Doamnele, în general, pot opta pentru bobul gradat cu breton, coafură care denotă eleganță, feminitate. Chiar dacă aveți părul rar, faptul că-l purtați gradat, bob, și apelați la un breton lung, conferă mai mult volum. În plus, coafura, una foarte feminină, merge perfect la orice ocazie și cu orice ținută.

Recomandare: Coafuri gata în 5 minute – cu siguranță îți vor face dimineața mult mai ușoară

 


5. Ombre și bob alungit. Un păr vopsit, strălucitor, dar cu tentă de ombre, dă mai mult volum coafurii și vă scapă de problema părului prea rar. Poate fi adoptată coafura cu sau fără breton.

Vezi si: Iata care sunt cele 8 coafuri la care trebuie sa renuntati dupa varsta de 40 de ani

 


Acestea sunt câteva trucuri, exemple de coafuri care vă scapă de imaginea de păr rar, dificil și de problema aranjării acestuia. Ideea este însă de a căuta tratamente adecvate unui astfel de păr rar, de a folosi creme și un șampon potrivit.

Recomandare: Coafuri cu volum par mediu si lung, usor de facut acasa

 

GALERIE FOTO CU ȘI MAI MULTE IDEI

 

sursa foto: http://pinterest.com


0 Replies to “Coafuri pentru părul rar și dificil: TOP 5 IDEI de aranjare pentru un plus de volum”