Cu aceste 20 idei de manichiură veți face senzație vara aceasta

Vara înseamnă mai multă relaxare, deoarece vine perioada concediilor, a vacanțelor și de aici și posibilitatea adoptării mai multor idei de manichiură, spre exemplu. Chiar și dacă încă lucrați, la birou, vara, este mai multă libertate în exprimare…mai puțin sobru și discret. Vă prezentăm cele mai bune idei de manichiură de vară care sigur vor face senzație, indiferent de eveniment:

 

 

Vara lăsăm liber culorilor vii, aprinse, îndrăznețe, dar trebuie să fim atente la combinații, respectiv designul adăugat. Pentru culori intense este nevoie de un design elegant, nici prea puternic, nici prea discret…doar mai fin realizat.

Puteți ieși în evidență cu nuanțe de roșu închis, roșu – vin, un roșu lucios, nu mat. Unghiile accent, în acest caz, pot fi roz pal, cu mici inserții de roșu, eventual puțin gliter.Și iată cum, fără prea multă bătaie de cap, cu un roșu intens și combinația potrivită aveți o manichiură ce va face senzație toată vara.

 

Iata si: Modele noi de manichiură și pedichiură: 25 de opțiuni la modă pentru vara acestui an

 

Manichiura franțuzească este și ea prezentă, doar că vara o reinventăm. Mergeți pe culori mai aprinse combinate cu nuanțe pastel, respectiv design floral.

 

La birou, merge perfect o manichiură perlată. Apelați la un alb perlat, cu un design discret, tot alb, iar două unghii accent pot fi roșii sau un roșu ce dă spre portocaliu, lucios. Este o idee de manichiură ce nu va trece neobservată, dar adecvată pentru timpul petrecut la job.

Citeste si: Simțiți-vă ca o adevărată regină: idei de manichiură elegantă, special pentru Dumneavoastră

 

 

Pentru tinere, iată o manichiură de prințesă: delicată, în nuanțe pastelate, vorbim despre o manichiură în două, trei nuanțe de roz, cât mai deschis, cât mai elegant, la care puteți adăuga pietricele argintii sau aurii, după preferințe.

Vezi si: + 35 de opțiuni elegante pentru o manichiură de vară, potrivită stilului de birou!

 

Movul în mai multe nuanțe, dar pe unghii diferite, duce la o manichiură wow: fiecare unghie are un decor din care nu lipsește movul. Optați pentru o unghie pe un mov intens, lucios, alta pe un lila cu ornamente florale și puțin glitter, iar celelalte combinații de mov pastel și mov cu mult glitter.

Interesante si: 28 idei la modă de manichiură elegantă pentru unghiile în formă de migdală

 

 

Negru și roz pastel fac senzație, o astfel de manichiură fiind potrivită atât pe plajă, la birou, dar și evenimente serale. Unghii accent pe fond negru cu flori roz pastel, alături de celelalte unghii doar pe roz pastel duc la o manichiură perfectă pentru sezonul estival și nu numai.

Iata si: Cele mai frumoase modele de unghii roz cu gel sau semipermanenta

 

Vara, mai ales în cazul tinerelor, se poartă fluturii și florile pe fond roz-pal, iar dacă adăugăm și puțin bleu la aripile fluturilor facem senzație.

 

Vezi si: Modele de unghii cu fluturi

 

O idee de manichiură elegantă, de senzație, este dată de un fundal bej, un fond adecvat pentru desene cu linii negre, minimaliste.

 

 

GALERIE FOTO:

sursa foto: facebook.com

 


0 Replies to “Cu aceste 20 idei de manichiură veți face senzație vara aceasta”