Cum cureti urmele de muste de pe oglinzi?

Ma chinui de fiecare data cand curat urmele de muste de pe oglinzi sau geamuri. Am aflat ca se gasesc in magazine niste spray-uri care te scapa rapid de urmele de muste de pe oglinzi. Inca nu mi-am cumparat aceste solutii pentru urme uscate de la muste. Cu ce se curata oglinda?

Intrebare trimisa de Anisoara din Buzau pe adresa redactiei.


One Reply to “Cum cureti urmele de muste de pe oglinzi?”

  1. 1
    Camelia

    Daca petele de grasime sau urmele de muste de pe oglinzi nu s-au curata dupa simpla spalare cu apa si detergent pentru geamuri puteti incerca sa stergeti locul respectiv cu un amestec format din creta si alcool sanitar sau neofalina.
    Daca mustele au murdarit ramele aurite ale oglinzii, puteti incepe sa stergeti urmele si petele uscate cu o carpa moale, de preferinta flanela, inmuiate intr-o pasta de consistenta smantanii pe care o obtineti din scrobeala alba si ulei de floarea soarelui. Urmele lasate de aceasta pasta se inlatura usor trecand pe deasupra cristalului oglinzii sau peste metalul ramei cu un tampon umezit in apa calduta. Se sterge si se lustruieste locul respectiv cu o flanela uscata sau un prosop de bucatarie din hartie moale.

+ Leave a Comment