Cum iti faci o super manichiura cu ajutorul fixativului pentru par – un truc foarte util

Toate femeile adora sa aiba unghii ingrijite si o manichiura frumoasa si cat mai originala. Saloanele se intrec in creatii care de care mai colorate, mai frumoase, si mai interesante. Dar ce te faci daca intr-o zi nu poti sa ajungi la salon si chiar ai nevoie de o manichiura rapida si unica? Iti propun sa afli urmatorul truc care la nevoie te poate scapa de multe batai de cap. Hai sa vezi cum te folosesti de fixativul de par pentru a-ti face pe unghii un frumos mozaic. Deschide aici si vezi mai multe modele superbe de manichiura de primavara.

Fixativ folosit pentru manichiura

La prima vedere lacul de unghii si fixativul nu au nimic in comun decat faptul ca sunt produse destinate infrumusetarii insa se pare ca si fixativul poate fi de folos in procesul realizarii unui model interesant pe unghii si asta chiar daca talentul artistic iti lipseste cu desavarsire. Singurul lucru pe care trebuie sa il faci este sa ai rabdare si sa urmezi intructiunile de mai jos pas cu pas. Deschide aici si vezi modele superbe de manichiura french si nu numai.

Vei avea nevoie de:

  1. Doua culori diferite de oja;
  2. Un base lac pentru nivelare;
  3. Fixativ par;
  4. O scobitoare;
  5. Un pahar de apa calda (NU fierbinte!) si apa.

Pasul 1

1 Aplicare lac baza

Aplica un strat de lac de baza pentru a nivela suprafata unghiei. Acest lucru va facilita urmatoarele etape.

Pasul 2

2 Aplicare oja culoare

Aplica culoarea de baza. Poti folosi orice culoare iti doresti.

Pasul 3

3 Intr-un pahar cu apa turnati cateva picaturi cu oja

Intr-un pahar sau castronel toarna putina apa calda. Ai, te rog, grija sa nu fie nici prea rece si nici prea fierbinte. Temperatura corecta este totul, pentru ca altfel trucul nu va functiona. Toarna apoi cateva picaturi de oja colorata diferit decat cea aplicata pe unghie. Poti adauga mai multe nuante pentru a face modelul mai interesant.

Pasul 4

4 Pulverizati putin fixativ de par in apa din pahar

Urmeaza partea distractiva: Pulverizeaza peste apa si oja din pahar putin fixativ pentru par. Vei observa ca incepe sa capete o forma ciudata.

Pasul 5

5 Inmuiati detegele in paharul cu apa

Acum inmoaie rand pe rand degetele in pahar si vei observa cum unghiile tale incep sa capete un model interesant pe ele. Te poti folosi de o scobitoare pentru a indeparta excesul de oja, atunci cand scoti degetele din pahar.

Pasul 6

6 Stergeti excesul de oja de pe pielea degetelor

Indeparteaza urmele creativitatii tale de pe piele si din jurul unghiilor.

Pasul 7

7 Aplicati un strat de top coat pentru plus de stralucire

Aplica un strat de top coat pentru un plus de stralucire si o manichiura cool!

Deschide aici si vezi mai multe modele de unghii stiletto, perfecte pentru tine.