Cum sa ne pensam sprancenele acasa

Cum sa ne pensam singure

Cum sa ne pensam sprancenele acasa? Cum se face pensarea corecta a sprancenelor? Eu iti propun sa citesti acest ghid de infrumusetare ce contine informatii utile despre pensat sprancene profesional si cu putina rabdare si indemanare invata sa te pensezi acasa.

Forma sprancenelor determina expresia fetei  de aceea corectarea lor are un rol deosebit si se poate realiza prin pensare, epilare si conturare. Daca avem sprancenele rare se recomanda sa folosim in fiecare seara ulei de ricin. Deschide aici: Trucuri pentru stilizarea perfecta a sprancenelor.

Forma sprancenelor perfecte (pensat sprancene si modele de urmat acasa pentru pensat sprancene groase sau stilizare sprancene subtiri)

Forma  ideala a sprancenelor este aceea in care baza se afla pe aceeasi linie orizontala cu varful (linia orizontala pleaca de la radacina nasului spre tample), iar portiunea dintre pleoapa deschisa si arcada sprancenei este egala cu diametrul irisului. Deschide aici: Poze cu sprancene frumos pensate.

Sprancenele perfecte sunt foarte greu de intalnit, dar nu vom dispera ca prin putina corectie ne vom apropia destul de mult de forma ideala. In general, sprancenele pot fi orizontale, descendente, ascendente, subtiri, ingrosate, rotunjite, apropiate sau prea indepartate, scurte, lungi. Aducerea sprancenei spre forma ideala cel mai usor se realizeaza prin pensare. Dupa pensare se dezinfecteaza zona cu o solutie alcoolica iar daca pielea s-a iritat se va tampona cu o compresa cu ceai de musetel.

Daca sprancenele sunt rare si subtiri, vom incepe sa le conturam cu ajutorul creionului pentru sprancene cu care vom trasa mai multe linii oblice si niciodata una continua. Cele mai recomandate creioane sunt cele maro si in mod exceptional cele negre. Citeste aici despre machiajul corector al ochilor.

Machiajul corector al sprancenelor

Sprancenele ascendente (imprima fetei aer tineresc si optimist) au  forma care necesita cele mai putine corectari. Pensarea in acest caz se recomanda numai daca sunt prea groase si atunci vom indeparta surplusul din latime fara a modifica directia si forma lor.

Sprancenele descendente (dau fetei un aspect trist, pesimist) se vor pensa din lungime si se vor contura cu creionul sau prin tatuare pentru a le ridica putin tinzand spre forma ideala.

Sprancenele prea apropiate se vor pensa astfel incat sa se mareasca distanta dintre ele si se contureaza cu creionul.

Sprancenele orizontale vor fi pensate intr-o forma usor ascendenta.

Culoarea sprancenelor trebuie armonizata cu aceea a parului si nu se vor folosi culori contrastante cum ar fi sprancene negre la un par blond-platinat. Citeste aici cum sa-ti vopsesti singura acasa sprancenele.

Daca dorim sa modificam in totalitate conturul sprancenelor se recomanda folosirea sabloanelor de diferite marimi (modele sprancene perfecte). Dupa ce am ales sablonul potrivit, il fixam peste spranceana si conturam zona din interiorul acestuia cu un fard inchis la culoare. Indepartam sablonul de pe spranceana si incepem sa pensam cu grija firele de par aflate deasupra zonei fardate si de sub aceasta. Fardul aplicat ne ajuta sa evidentiem zona respectiva si sa observam cu usurienta firele de par care sunt de prisos.

Citeste aici cum se realizeaza machiajul corector in functie de forma fetei.