Cum se realizeaza machiajul ombre pe buze?

Am auzit de la prietenele mele de o noua tendinta in machiajul buzelor: ombre. Am citit cateva articole despre trucuri si tehnici folosite in machiajul ombre al buzelor. Aveti aici mai multe articole cu sfaturi si idei despre make-up, asa ca va mai adresez si eu o intrebare: Cum se face machiajul ombre al buzelor?

Intrebare trimisa de Ina din Plopeni pe adresa redactiei.


One Reply to “Cum se realizeaza machiajul ombre pe buze?”

 1. 1
  Camelia

  Mai intai sa aflam ce presupune machiajul ombre al buzelor: un machiaj cu un gradient de culori diferite ce poate transforma cu usurinta (doar din cateva miscari) un machiaj simplu pe care-l porti zilnic la birou intr-un machiaj de iesit seara in oras sau chiar in club.
  Iata ce trucuri si tehnici sa aplici pentru a obtine machiajul ombre al buzelor:
  -Aplicati pe buze o culoare de baza mai deschisa, apoi tapotati peste ea o a doua culoare, mai inchisa si intindeti-o usor cu varfurile degetelor. Culorile de ruj pe care le alegeti nu conteaza foarte mult atata timp cat nuanta mai inchisa este aplicata pe mijlocul buzelor.
  – Specialistii in make-up ne recomanda doua nuante cromatice: prima sa fie o nuanta aramie si cea de a doua cu care se tapoteaza in centrul buzelor sa fie intr-o nuanta aprinsa de rosu.

+ Leave a Comment