Home / Forum / Cum se realizeaza machiajul ombre pe buze?

Cum se realizeaza machiajul ombre pe buze?

Am auzit de la prietenele mele de o noua tendinta in machiajul buzelor: ombre. Am citit cateva articole despre trucuri si tehnici folosite in machiajul ombre al buzelor. Aveti aici mai multe articole cu sfaturi si idei despre make-up, asa ca va mai adresez si eu o intrebare: Cum se face machiajul ombre al buzelor?

Intrebare trimisa de Ina din Plopeni pe adresa redactiei.loading...


About Camelia

Check Also

Cum se ingrijeste Craciunita?

Am primit de sarbatori o floare (Craciunita) careia ii tot cad frunzele si nici florile …

One comment

  1. Mai intai sa aflam ce presupune machiajul ombre al buzelor: un machiaj cu un gradient de culori diferite ce poate transforma cu usurinta (doar din cateva miscari) un machiaj simplu pe care-l porti zilnic la birou intr-un machiaj de iesit seara in oras sau chiar in club.
    Iata ce trucuri si tehnici sa aplici pentru a obtine machiajul ombre al buzelor:
    -Aplicati pe buze o culoare de baza mai deschisa, apoi tapotati peste ea o a doua culoare, mai inchisa si intindeti-o usor cu varfurile degetelor. Culorile de ruj pe care le alegeti nu conteaza foarte mult atata timp cat nuanta mai inchisa este aplicata pe mijlocul buzelor.
    – Specialistii in make-up ne recomanda doua nuante cromatice: prima sa fie o nuanta aramie si cea de a doua cu care se tapoteaza in centrul buzelor sa fie intr-o nuanta aprinsa de rosu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *