Detoxifiere si slabire prin sport- cat de mult sport trebuie sa fac ?

Am inceput sa tin dieta Rina de aproximativ o luna de zile. Cu mici rasfaturi, pot spune ca am inceput sa ma obisnuiesc cu aceasta dieta laudata si apreciata de multe dintre noi. Vreau sa incep sa merg la sala dar mi-e teama sa nu-mi dau regimul peste cap. Nu vreau sa reincep sa mananc iarasi mult si dezordonat. Cat de mult sport trebuie sa fac astfel incat sa nu-mi afecteze programul alimentar din dieta Rina? Cele care mai tineti regim de slabit, cat timp alocati sportului la sala?

Intrebare trimisa de Karla din Petrosani pe adresa redactiei.


One Reply to “Detoxifiere si slabire prin sport- cat de mult sport trebuie sa fac ?”

 1. 1
  Camelia

  Un program sportiv consecvent (aerobic la sala, fitness, mersul pe bicicleta in natura, clase de cycling, mers pe banda) de trei ori pe saptamana cate o jumatate de ora, maxim o ora este absolut suficient pentru a ne mentine in forma. Persoanele care fac sport mai mult de o ora pe zi si mai des de patru ori pe saptamana nu-i fac bine organismului. Antrenamentele in exces pot creste riscul de raceli sau alte afectiuni provocand uneori tulburari de somn si concentrare.
  Si daca n-ai timp sa mergi la sala citeste articolul de mai jos si exerseaza singura acasa:
  http://www.pentru-gospodine.ro/vrei-sa-ai-picioare-superbe-masajul-si-gimnastica-picioarelor-un-real-ajutor-spre-frumusete/
  http://www.pentru-gospodine.ro/un-abdomen-plat-in-numai-10-minute-pe-zi/

+ Leave a Comment