Direct de la specialiști: Iată ce coafuri să alegeți dacă aveți 40, 50, 60 sau 70 de ani

Coafuri pentru doamne in etate

Vârsta nu contează , este o vorbă, ci felul cum trăiești și foarte important, cum te îngrijești. Mergând pe mâna specialiștilor, adoptând coafura și culoarea potrivită, poți arăta cu mult mai tânără decât ești. Dar iată și câteva sfaturi esențiale:

– părul trebuie reîmprospătat sau, mai precis, culoarea acestuia. Dacă aveți tenul mai închis, o culoare deschisă trebuie să știți că vă va face fața mai puțin expresivă.

– părul încărunțit trebuie neapărat vopsit. Și cel mai indicat este să alegeți o culoare mai deschisă decât culoarea părului natural de 2-3 ori. Dacă nu ați încărunțit încă, apelați la vopsire doar pentru a da și alte tente: părul blond merge cu nuanțe aurii, în timp ce părul brunet cu unele caramel.

 

Recomandare: 20 tunsori și coafuri la modă pentru femeile peste 20, 30, 40 și 50 de ani

 

– nu vă tundeți prea scurt. Este adevărat că după o vârstă vreți ca părul să se regenereze, dar nu apelați la foarte scurt. În acest caz, veți avea parte de revers: vă va îmbătrâni mai mult.

 

Peste 40 de ani…

 


Vreți altceva, dar ideea este să nu faceți experimente aiurea pe capul vostru. Blondele pot apela la șuvițe aurii sau doar să-și accentueze blondul, în timp ce brunetele pot apela la una sau câteva șuvițe caramel. Ca și coafură, mergeți și pe părul drept, dar nu foarte scurt, sau pe cel ușor cârlionțat sau ondulat.

 

Iată și: 10 Trucuri de machiaj femei peste 50 ani

 

Femeia la 50 de ani

 


La această vârstă, doamnele pot opta fie pentru un păr scurt, fie pentru carre elegant. Femeilor cu ochii căprui sau negri, culori calde, li se potrivește blondul sub orice nuanță, în timp ce femeilor cu ochii albaștri sau verzi le este adecvat roșcatul. Părul brunet se potrivește femeilor active, implicate în afaceri.
Nu alegeți un breton foarte scurt; nu vă avantajează. Mergeți pe bretonul lung drept sau cel asimetric.

 

Interesant și: Tunsorile Shaggy revin în trend. Vezi cum arată moda în acest sezon! + 33 modele

 

Eleganță și stil la 60 de ani

 


La vârsta de 60 de ani, doamnele trebuie să aleagă coafuri cu părul nu foarte lung, ci mediu. Astfel de coafuri denotă stil și eleganță. Puteți alege un carre, un bob sub orice formă. În general, la această vârstă, ar fi indicat ca doamnele să renunțe la tunsorile cu breton.

 

Recomandare: 28 modele de tunsori Carre în funcție de forma feței: sunt chiar populare în acest sezon!

 

Ca la 70 de ani

 


De această dată, doamnele pot alege ce coafură vor, ce culoare vor, pentru că totul ține de atitudinea lor. Totuși, mai puțin merge un păr lung. Alegeți părul mediu care se va potrivi indiferent de culoarea părului, de cea a ochilor, dacă părul este ondulat sau drept. Și fără breton. Până la urmă, la această vârstă, așa cum precizam anterior, atitudinea face totul.

Recomandare: Nu ratați! O nouă selecție cu 25 de tunsori BOB!

 

GALERIE FOTO:

 

sursa foto


0 Replies to “Direct de la specialiști: Iată ce coafuri să alegeți dacă aveți 40, 50, 60 sau 70 de ani”