Iata care sunt cele 8 coafuri la care trebuie sa renuntati dupa varsta de 40 de ani

Sunt imagini sau mai precis coafuri ce nu mai sunt adecvate doamnelor trecute de 40 de ani. Vorbim de coafuri potrivite mai mult tinerelor, dar si despre anumite look-uri ce nici nu mai sunt in trend. Iata, asadar, cateva coafuri ce ar trebui eliminate de pe lista femeilor de 40 de ani:

 

Par lung cu carare la mijloc

 

Tunsoare femei 40 ani
E foarte frumoasa coafura cand sunteti tinere; parul este voluminos, fresh. Nu acelasi lucru il mai putem afirma dupa varsta de 40 de ani, cand nici parul nu mai are aceeasi stralucire, dar nici cararea la mijlocul capului nu vi se mai potriveste. Vreti cararea la mijloc, asa cum ati tot fost obisnuit? Foarte bine dar nu optati pentru parul lung. Eleganta la o anumita varsta se observa si-n coafura, care trebuie sa fie decenta, ingrijita.

 

Vezi si: 20 tunsori și coafuri la modă pentru femeile peste 20, 30, 40 și 50 de ani

 

Vesnicele bucle

 

Par cu bucle
Daca, in cazul tinerelor, buclele incadreaza perfect chipul si ii ofera un aer fresh, dupa varsta de 40 ani, acele bucle bine definite nu fac decat sa dea un aspect mult mai imbatranit. Si apoi, buclele mari, bine conturate, nici nu mai sunt in trend.

 

Iata si: Cele mai frumoase coafuri pe care sa le faci singura acasa

 

Foarte scurt – ultrascurt sau foarte scurt

 

Par foarte scurt
Sa fi tuns scurt inseamna tinerete, vitalitate, dar mai precus de acestea sunt puse in evidenta anumite catacteristici. Gatul este un atuu in cazul tunsorii scurte sau ultrascurte, dar doar daca vorbim de o tanara. Cu timpul, gatul nu mai este la fel de fin, fapt pentru care anumite trasaturi trebuie mascate, inclusiv cu ajutorul coafurii. Acesta este motivul pentru care, dupa varsta de 40 de ani, doamnele nu mai pot opta pentru o coafura scurta, respectiv ultrascurta.

 

Citeste si: Coafuri cu volum par mediu si lung, usor de facut acasa

 

Carre drept

 

Bob carre femei 40 ani
Tunsoarea Carre drept are rolul de a va face mai mature, fapt pentru care, dupa 40 de ani, nu este cea mai buna alegere. Altfel vorbim despre un Carre asimetric sau in scari. Va va intinerii si va va da un aer fresh.

 

Iata si: Tunsori si coafuri la moda pentru parul scurt

 

Breton cu volum

 

Tunsoare nepotrivita pentru femei 40 ani
Si la 40 de ani, bretonul trebuie bine ales. Nu optati pentru un breton voluminos care va face doar sa va micsoreze ochii. Daca sunteti adepta bretonului, este de preferat ca dupa 40 de ani sa alegeti unul alungit si simplu, mai usor.

 

Vezi si: 15 Coafuri superbe pentru parul lung gata in numai 10 minute

 

Parul tapat

 

Par tapat
A apus si vremea parului tapat, realizat in stil retro. Cu atat mai mult cand vorbim despre femeile de 40 de ani.

 

Iata si: 19 Coafuri in nuante caramel, scortisoara si saten deschis

 

Coada sau par impletit

 

Par impletit
Sunt momente cand, si dupa 40 de ani, vreti un aer fresh, tineresc si luati in considerare cositele sau o coada. Totusi, dupa 40 de ani, nu veti avea parte de un aer fresh daca alegeti una din cele doua variante, ci riscati sa cadeti in penibil sau sa fiti banale.

 

Iata si: Ultimele tendințe! Cele mai actuale culori pentru părul de diferite lungimi în acest sezon

 

Acestea sunt cateva din coafurile ce ar fi indicat sa le evitati dupa varsta de 40 de ani.

 

GALERIE FOTO

 

sursa foto: www.pinterest.comtunsori


0 Replies to “Iata care sunt cele 8 coafuri la care trebuie sa renuntati dupa varsta de 40 de ani”