Iată cele mai reușite și moderne tunsori pentru părul aspru și des – +35 poze

Cât de greu este pentru femeile cu păr des și aspru, în general cu firul gros, să-și găsească tunsoarea, respectiv coafura potrivită. Părul aspru și des este greu de aranjat și trebuie ținut cont și de tendințele actuale. Ca și idee generală, tunsorile cele mai potrivite sunt cele în scări, respectiv cele asimetrice. Iată însă care sunt tunsorile cele mai potrivite și în trend pentru femeile cu părul aspru și des:

 

Citește și: Tunsori si coafuri la moda pentru parul scurt

 

 

Tunsorile Cascadă și Pixie

Sunt adecvate femeilor cu păr aspru, des, atât întins cât și ondulat. Tunsoarea Cascadă se potrivește cel mai bine femeilor cu păr mediu ca lungime. Chiar dacă este mai aspru și des, părul tuns în Cascadă va cădea frumos pe umeri și nici nu va fi dificil de aranjat. Lăsat așa rebel să crească, părul tuns Cascadă va fi admirat în orice moment și la orice eveniment.

Vezi și: Tunsori si coafuri cu breton, bob, sleek- mereu in trend

 

Pixie se potrivește mai mult femeilor cu părul scurt; cele tinere vor părea jucăușe, în timp ce femeile mature vor întinerii. În plus, este foarte ușor de aranjat; este de ajuns să treceți cu degetele prin păr. Cu suvițe vopsite sau fără, într-o culoare, tunsoarea Pixie nu trece neobservată și aduce un plus de tinerețe femeilor.

Iată și: Cele mai frumoase coafuri pe care sa le faci singura acasa

 

Vârfuri în zdrențe sau filat intensiv de sus

O tunsoare ideală femeilor cu păr mediu sau scurt, cu păr aspru și gros. Aduce eleganță, dar și o ușoară notă de extravaganță, nonconformism. Cele mai potrivite tunsori pentru vârfurile supuse unui filaj excesiv sunt: sasson, bob și carre. Filajul intensiv de sus a firelor de păr duce la o coafură aranjată, îi dă o formă părului, mai ales dacă este aspru și des. Fiind des, acesta este și motivul pentru care se intervine de sus cu filatul.

 

Interesante sunt și: 6 Nuante ombre-balayage, perfecte pentru parul tau

 

Tunsoarea în scări, adecvată oricui chip

Dacă aveți părul des și aspru, tunsoarea în scări nu doar că vi-l aranjează, dar este și cel mai ușor de întreținut. Se potrivește cel mai bine femeilor cu părul lung. Oferă feminitate, naturalețe și eleganță. Și, mai mult decât atât, se potrivește oricărei forme a chipului. Optați pentru această tunsoare care este în trend dacă sunteți și genul de femeile care nu vrea să piardă timpul cu aranjatul coafurii.

Poți încerca și: Coafuri care te fac sa pari mai slaba cu cateva kilograme

 

 

Acestea sunt tunsorile ideale părului aspru și des, dar, în afară de coafura potrivită, optați și pentru îngrijiri speciale, folosind balsamuri de păr, mască de păr specială și tratamente adecvate.

 

Iată mai multe idei in galeria de mai jos:

GALERIE

 

 

Sursa foto: pinterest.com


0 Replies to “Iată cele mai reușite și moderne tunsori pentru părul aspru și des – +35 poze”