Idei decoratiuni interioare handmade

Esti in cautarea celor mai simple idei de decorat peretii sau chiar a unor obiecte decorative pentru casa? Atunci, iata aici cele mai simple decoratiuni handmade pentru dormitor, camera copilului sau poate chiar si pentru living. In felul acesta ai ocazia sa participi la o activitate relaxanta, de a realiza lucruri facute manual din materiale reciclabile, impreuna cu toata familia.

Reciclarea cutiilor de oua in flori frumoase poate fi una din cele mai frumoase idei de decoratiuni manuale pentru peretele din camera ta. S-ar putea sa fii surprinsa de entuziasmul si indemanarea copiilor atunci cand ii implici intr-un proiect de realizarea unor decoratiuni pentru casa, facute manual. Ideile originale, practice si nu in ultimul rand foarte ieftine, aplicate cu putina indemanare si perseverenta iti pot transforma casa intr-un camin placut, decorat cu stil si cel mai important lucru: exact pe gustul tau si al familiei tale.

Aceste decoratiuni handmade ii pot uimi chiar si pe cei apropiati atunci cand vin in vizita. Deci, iata inca un motiv pentru a te apuca de treaba impreuna cu cei mici.

Cum se transforma banalele cartoane de cutii de oua in flori frumoase, in culori pastelate? 

Mai intai taiati o fasie in fiecare colt al cupei, iar pentru un total de 4 fante, imaginea alaturata este destul de sugestiva.

 

 

Acum, taiati fiecare piesa intr-o forma de petala. In felul acesta repetati cu o alta cupa din cartonul de oua si astfel veti obtine al doilea strat al trandafirului. Cand ajungeti la a treia cupa din cartonul de oua, taiati petalele putin mai mici, apoi rasuciti astfel incat prin curba petalelor sa obtineti o forma de mugur de trandafir.

Daca pictura nu a fost printre materiile preferate, sunt sigura ca celor mici le va face o deosebita placere sa picteze, sa se joace si sa se amuze cu trandafirasii proaspat realizati.

Acum, puteti sa decorati rama unei oglinzi sau rama unei fotografii, incepand de la un colt lipiti trandafirii pe cadru apoi indoiti petalele astfel incat sa acoperiti toate golurile ce pot sa apara.

Nu-i asa ca reciclarea cutiilor de oua in flori frumos colorate va mai poate duce cu gandul si la alte aranjamente, cum ar fi sa le infasurati in jurul oglinzii de la masa de toaleta sau poate chiar sa le presarati pe o sina de perdea?

Citeste aici: Idei decoratiuni si amenajare curte si gardina cu pavele de beton si gazon.


0 Replies to “Idei decoratiuni interioare handmade”