Dacă ești în căutare de o rețetă simplă, delicioasă dar mai ales rapidă de tort ei bine îți recomand această prăjitură pe care o poți prepara în mai puțin de o oră. Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru a o pregăti:
INGREDIENTE:
250 g brânză proaspătă de vacă
375 ml lapte
15 g gelatină
1 pachet pișcoturi de șampanie
70 g gem de piersici
3 piersici
150 grame zahar pudră
1 linguri cacao
2 linguri esență de rom
150 g ciocolată neagră
200 ml frișcă pentru ornat
coacăze roșii sau afine pentru ornat opțional
Recomandare: Tort cu capsuni si frisca- reteta delicioasa si rapida
Iată cum combini ingredientele pas cu pas:
- Gelatina se lasă la înmuiat în lapte pentru câteva minute, apoi se pune la foc mic şi se amestecă până se dizolvă. Atenție, nu trebuie fiartă!
Vezi și: Tort de ciocolata cu nuci si miere – Perfect pentru ocazii speciale!
- Se ia gelatina de pe foc, se adaugă brânza de vaci şi se amestecă până se omogenizează, treptat se adaugă puțin câte puțin zahărul pudră. Se amestecă până ce acesta se topește complet în compoziție. .Se așează un rând de pișcoturi într-o formă de tort detașabilă şi se toarnă peste ele jumătate din cremă.
Iată și: Tort cu Piscoturi si Visine! Rapid si Fara Coacere
- Restul pișcoturilor rămase se lipesc cu gem de piersici două câte două şi se înmoaie în esență de rom. Se așează peste cremă, împreună cu două piersici tăiate feliuțe subțiri.
Cealaltă jumătate a cremei se amestecă cu cacao şi se toarnă deasupra. Se poate orna deasupra cu un strat de frișcă, bucățele de ciocolată, felii de piersică și coacăze roșii sau afine. Nu există reguli în această privință. Dă frâu liber imaginației. Tortul astfel obținut se lasă peste noapte la frigider, pentru a se întări.
Poftă bună!
0 Replies to “L-am făcut în mai puțin de o oră. Nu necesită coacere! Este cel mai simplu tort!”