Machiaj de Revelion – extravaganta si stralucire in seara de Revelion

Iata aici un machiaj perfect pentru noaptea de Revelion, plin de extravaganta si stralucire pe care trebuie neaparat sa-l cunosti daca vrei sa fii la moda. Poti purta acest machiaj de seara si la alte evenimente deosebite din viata ta: petrecerea de Craciun de la firma, o aniversare, botez sau poate chiar si la nunta prietenei tale.

Punctul forte al acestui machiaj de Revelion este dat de sclipiciul ce trebuie aplicat pe pleoape. Inca de la inceput trebuie sa cunoasteti un lucru foarte important: daca ai pleoapele cazute incearca sa eviti cat poti de mult sclipiciul de culoare inchisa pentru ca iti scoate si mai mult in evidenta aceasta mica imperfectiune a ta. Acum, daca nuanta turcoaz ti se pare o varianta extrema a machiajului de Revelion, poti opta pentru nuante de glitter mai putin strident si extravagant iar rezultatul o sa fie cu siguranta spectaculos. Citeste aici: Manichiura cu glitter, perfecta pentru noaptea de Revelion.

Machiajul ochilor pas cu pas:

Se aplica un grund special iar cu ajutorul unei pensule pentru fard se aplica pe pleoapa cateva particule de sclipici colorat si se preseaza usor, cat timp grundul se afla inca umed. Repetati aceasta operatie pana obtineti efectul dorit. Pleoapa interioara trebuie sa o conturati cu un creion de ochi negru, ce va crea contrast frumos cu nuanta sclipiciului.

Trucuri pentru un machiaj rezistent: pentru ca un make-up sclipitor sa reziste mai mult timp este nevoie sa aplicati acest grund special pe care l-am mentionat mai sus, fara de care particulele fine de sclipici colorat s-ar imprastia pe fata in loc sa ramana lipite de pleoape. In cazul in care nu ati gasit grundul special pentru sclipici, puteti sa folositi un fard de pleoape rezistent ce se prezinta sub forma de crema. Ideea pe care trebuie sa o urmariti in tot acest timp in care realizati machiajul pentru seara de revelion este ca sclipiciul sa se aplice numai cand fardul baza sau grundul sunt inca umede, pentru ca altfel nu se vor mai lipi pe pleoape sau la primele clipiri din gene au si zburat.

Machiajul buzelor:

Cum ochii sunt atractia acestui machiaj de seara, buzele trebuie conturate si rujate cat mai discret cu putinta. Ochii sunt in prim plan iar pentru  machiajul buzelor ne vom limita la a un luciu de buze, discret nuantat si cu mici reflexe luminoase. Nuanta luciosa a glosului face buzele si mai senzuale.

Concluzia machiajul pentru seara de Revelion: glitter cat mai mult la ochi, un glos transparent sau foarte usor nuantat pentru buze, ten hidratat si bine ingrijit, gene rimelate si arcuite frumos, sprancene conturate si pensate perfect si zambetul sa fie cu noi de la lasarea serii si pana dimineata. Citeste aici: Rochii si tinute elegante pentru seara de Revelion.

 

 

 

 

 

 

 


0 Replies to “Machiaj de Revelion – extravaganta si stralucire in seara de Revelion”