Manichiura cu folii autocolante

Cum se face o manichiura cu folii autocolante? Am auzit ca se face mult mai simplu decat o manichiura semipermanenta. Este manichiura cu folii autoadezive o solutie rapida pentru unghiile noastre?

Intrebare trimisa de Catalina din Slatina pe adresa redactiei.


One Reply to “Manichiura cu folii autocolante”

  1. 1
    Camelia

    Este adevarat ca manichiura cu folii autocolante (foliile de transfer pentru unghii) este o alternativa grozava la lacul de unghii. Foliile autocolante sunt o moda venita din S.U.A. Pentru a realiza acesta manichiura cu folii autoadezive trebuie sa iei in calcul curatarea si ingrijirea perfecta a unghiei si a cuticulelor. Cuticulele se vor impinge atent cu un betisor de lemn de trandafir. Citeste aici: http://www.pentru-gospodine.ro/cum-sa-ti-faci-singura-manichiura-cu-betisoare-de-portocal/

    Foarte important este si gomajul mainii ce ajuta considerabil la indepartarea celulelor moarte iar la final pielea arata minunat, delicata si catifelata. Acum se incepe pilirea unghiilor in forma dorita iar apoi se va aplica un lac protector. Foliile se lipesc pur si simplu pe unghii, se preseaza bine, apoi se modeleaza din pila.
    Manichiura cu folii autoadezive arata de fiecare data absolut spectaculos indiferent de forma unghiei. Aceasta manichiura are si un mare dezavantaj: foliile tin pana la maxim 5 zile.

+ Leave a Comment