Manichiura cu linii sau figuri geometrice – aparte și în trend

Vara aceasta, manichiura pe care se va pune accentul este cea îndrăzneață. Mai precis, manichiura cu linii/figuri geometrice va face senzație. Este aparte, în trend și se potrivește oricărui eveniment. Poate fi cu printuri îndrăznețe, în culori vii sau poate fi cu figuri geometrice mai discrete și în culori pastel. Cert este că nu va trece neobservată, dar va da și o tentă de eleganță.

 

 

VEZI ȘI: + 35 de opțiuni elegante pentru o manichiură de vară, potrivită stilului de birou!

Populare, deci pastelate
Manichiura în culori pastel este la modă și este foarte populară. Cu linii geometrice va ieși în evidență și va fi mult admirată. Optați pentru culori pastel mate, cum ar fi galben sau roz, iar figurile/liniile geometrice pot fi cu gri. Manichiură pastelată, dar scoasă din anonimat.

 

 

CITEȘTE ȘI: Tendința verii – manichiura monocromă este din nou la modă

Culori neutre
O manichiură cuminte, adecvată vara dacă lucrați, mai ales la birou. Optați pentru crem, bej, lila, iar liniile geometrice să fie vizibile, groase, dar în tonuri tot neutre. Peste lila merg perfect forme/figuri geometrice bej sau crem.

 

 

Vara se poartă portocaliu
Partea cea mai bună la o manichiură în portocaliu este că se potrivește perfect oricărei nuanțe a corpului; mai închisă sau mai deschisă. Portocaliul merge perfect cu linii/figuri geometrice în culori pastel.

IATĂ ȘI: 38 de modele de manichiură delicată și feminină, perfecte pentru acest sezon

 

 

Contrastul atrage privirile
Peste o culoare neutră, simplă, pot fi trasate linii/forme geometrice în negru, adică în contrast sau cât mai vizibile. Pot fi picățele negre pe o manichiură în lila, linii albe și negre pe o altă culoare pastel etc.
Seara, glitter sau pietricele

IATĂ ȘI: + 45 de modele de manichiură care se poartă neapărat anul acesta

 

 

Figurile geometrice se potrivesc perfect și unei manichiuri de seară. Indiferent de eveniment, de afaceri sau un party de relaxare, puteți alege o manichiură pe un fond transparent, de lac, cu glitter argintiu, sub formă de linii discrete sau alte forme geometrice. De asemenea, pietricelele sunt la modă, amplasate tot pe niște figuri geometrice.

VEZI ȘI: Cele mai elegante modele de manichiură în nuanțe de roșu – sunt in vogă în acest sezon

 

 

Imaginație și culori suculente
Bronzul vine la pachet cu o manichiură fresh, de senzație, tipic sezonului estival. Culori vii, vibrante se regăsesc în forme geometrice. Verdele fosforescent transpus în linii se combină perfect cu cercuri roz .
Liniile/figurile geometrice sunt ușor de realizat și-n plus aduc eleganță manichiurii, indiferent de eveniment.

IATĂ ȘI: Manichiura in culori la moda

 

 

VEZI ȘI: Cele mai frumoase modele de manichiura de primavara

 

GALERIE FOTO

 

sursa foto: pinterest.com


0 Replies to “Manichiura cu linii sau figuri geometrice – aparte și în trend”