Simțiți-vă ca o adevărată regină: idei de manichiură elegantă, special pentru Dumneavoastră

Manichiura modernă, în trend, presupune adevărate capodopere de artă. Să pictezi pe unghii adevărate tabouri, peisaje sau flori, nu e deloc ușor. Un maestru în arta nails este cel care știe să se încadreze cu capodoperele sale pe o unghie, mică, medie sau ascuțită, știe să combine culorile. Iată câteva modele elegante de manichiură în trend:

Pietricelele și gliterul nu lipsesc din peisaj. Fie că sunt mai mari sau minuscule, pietricele dau un efect wow manichiurii moderne. Pot fi combinate cu pulbere de gliter care nu este adecvată neapărat sezonului rece. Pietricele de diferite dimensiuni pot fi aplicate la baza unghiilor, în timp ce pulberea strălucire va completa tabloul de pe marginile unghiilor, delicat, discret.

 

Recomandare: O selectie de idei super originale pentru manichiura actuala in acest sezon !!!!!

 

Animal print este iarăși un model mai aparte pentru manichiură. Ideal ar fi să fe realizat în culori mai puțin obișnuite pentru clasicul animal print și vorbim aici de un roșu cu negru, spre exemplu. Unghia de acent este de ajuns pentru a fi decorată cu un design animal print, iar restul simple…

 

Vezi si: Manichiură la modă pentru unghiile pătrate  – adăugați culori intense ! Iată 55 de idei spectaculoase

 


Revine moda a câte două unghii pictate și decorate la fel. Două câte două. Dacă apelați la două unghii cu bază neutră, iar centrul cu gliter sau pietricele, celelalte trebuie să fie doar în culori neutre, simple, pentru a nu avea efect de prea încărcat.

Iarna, când predomină roșul și auriul, apelați și la altceva…ceva mai regal, am spune, Un albastru intens, dar mat pe unghii este ideal pentru orice eveniment și orice moment al zilei, adăugând la baza unghiei/unghiilor accent și puțin design auriu…unul discret, ce-i drept. Pot fi niște frunzulițe aurii pe un fond albastru regal!

 

Iata si: Iată un design stilat pentru unghiile tale! Este perfect pentru vara aceasta ! 40 de Modele

 

 

Pentru evenimente sau pentru sărbători, o manichiură deosebită poate fi realizată după ce ați trasat fondul într –o culoare. Poate fi un roz pal, iar elementul de bază îl reprezintă o dungă lată, argintie..O astfel de manichiură este elegantă și nu va trece neadmirată.

 

 

 

Recomandare: Cele mai frumoase modele de unghii cu gel de 1 Martie

 

Pentru și mai multă eleganță, la o manichiură cu un fond mai discret…roz sau crem, aplicați o dantelărie pe margini, cu negru. Doar specialiștii pot realiza o dantelărie din lac deosebită și elegantă. Așa că lăsați-vă pe mâna designeriilor din domeniu!

 

Recomandare: Ingrijirea unghiilor acasa

Pentru doamnele care preferă unghiile ascuțite, acestea sunt încă în trend, iar partea mai bună este aceea că spațiul de creație este mai mare. Astfel, ingenioșii și talentații pot crea adevărate capodopere pentru o manichiură deosebită și elegantă.
Proiectările cu praf de oglindă frecată, în culori alese de fiecare în parte, reprezintă o alegere ideală.

Vezi si: Modele noi de unghii cu gel – CELE MAI MODERNE IDEI

 


Acum, fiecare alege după starea de spirit, iar de cele mai multe ori ornamentele florale sunt la loc de cinste. Aplicate pe un fond într-o culoare puternică, aprinsă sau doar pe unul într-o culoare neutră, reușita este sigură.
Așa că, indiferent de lungimea și forma unghiilor, manichiura poate fi elegantă și de efect.

Voi aveți de unde alege!

GALERIE FOTO – PENTRU SI MAI MULTE IDEI:

 

sursa foto: pinterest.com


0 Replies to “Simțiți-vă ca o adevărată regină: idei de manichiură elegantă, special pentru Dumneavoastră”