Manichiură la modă pentru unghiile pătrate – adăugați culori intense – Iată 55 de idei spectaculoase

Manichiura pentru unghii patrate -OG

Noua tendință în manichiură: Culori vii pentru unghiile pătrate – Ce spuneți de asta?

Femeile care iubesc forma pătrată a unghiilor pot opta și pentru culori mai intense, vii. Manichiura le va pune în evidență la orice eveniment, iar culorile intense se potrivesc atât pe plajă, la mare, în cluburi sau la o întâlnire de afaceri. Contează cum combinați culorile și iată ce vă recomandăm:

1. Verde cu portocaliu și forme grafice

 


O manichiură potrivită în cluburi, seara, electrizantă. Verdele intens în combinație cu portocaliu și linii sau orice altă formă grafică, trasate cu negru, vă vor pune în evidență pofta de viață, dar și faptul că sunteți în trend cu manichiura. Mai mult,combinația dintre cele două culori este adecvată unghiilor cu formă pătrată.

Iată și: Modele unghii verde smarald pentru o vacanta de vis

2. Iubirea …inimioare și roșu intens

 


Nu e nevoie de o zi dedicată iubirii pentru a avea o manichiură cu inimioare și-n roșu aprins. Fond roșu și unghii de accent cu o pictură interesantă dedicată iubirii dau un efect wow!

Vezi și: Modele de manichiura de Sf. Valentin; Iata cum sa-ti faci unghiile de Ziua indragostitilor

 

Fructe de pădure și efect luminos

 


Foarte interesante, mai ales vara, sunt unghiile pictate cu fructe de pădure. Neapărat pe fond alb. Și dacă mai au și elemente grafice sunt și mai interesante. Doar unghiile de accent le pictați cu fructe, iar restul simple, pe alb.

Recomandare: Iată un design stilat pentru unghiile tale! Este perfect pentru vara aceasta ! 40 de Modele

Nu uităm de negru, dar nu baza

 


Negrul poate fi folosit în manichiură atâta timp cât nu reprezintă baza acesteia. Mergeți pe mici înscrisuri cu negru sau chiar unghiile de accent, iar în rest alegeți culori neutre.

Recomandare: Modele unghii alb-negru, mereu la moda

 

Vara, mare și motive …marine

 


Unei atmosfere toride, pe malul mării, i se potrivește o manichiură cu albastru și, implicit, cu motive marine. Poate fi un fond neutre și un peisaj marin, cu valuri și pescăruși sau o manichiură franțuzească cu bleu.

Recomandare: Cele mai frumoase modele de unghii pentru seara de Craciun

Motive florale

 


Designul cu flori va fi mereu în trend, iar sfatul specialiștilor este să optați pentru o manichiură de acest gen doar pentru unghiile accent. Astfel, alegeți puteți combina negrul cu albul. Unghii de accent albe cu un design floral pe negru, iar restul unghiilor – negre. Este doar un exemplu al unei manichiuri ce poate face senzație la toate evenimentele, fiind adecvată întâlnirilor de afaceri, dar și petrecerilor de seară.

 

GALERIE FOTO CU ȘI MAI MULTE MODELE:

 

sursa foto: http://www.pinterest.com


0 Replies to “Manichiură la modă pentru unghiile pătrate – adăugați culori intense – Iată 55 de idei spectaculoase”