Masina de spalat rufe trepideaza si vibreaza foarte tare; Cum sa reduci vibratiile masinii de spalat rufe?

Masina mea de spalat rufe face un zgomot infernal, trepideaza si vibreaza foarte tare. Vi s-a intamplat si voua ca masina de spalat rufe sa trepideze, vibreze si sa faca zgomot atat de tare la stoarcere? Ce e de facut, din ce cauza trepideaza si cum se poate echilibra corect?

Intrebare trimisa de Ionica din Calarasi pe adresa redactiei.


One Reply to “Masina de spalat rufe trepideaza si vibreaza foarte tare; Cum sa reduci vibratiile masinii de spalat rufe?”

  1. 1
    Camelia

    Ca sa reduci vibratiile si trepidatiile masinii de spalat rufe iata ce trebuie sa faci: pune-o perfect la orizontala, foloseste o nivela si regleaza din piciorusele amortizoare (picioruse antivibratii) iar cand pui rufele la spalat in cuva ai grija sa nu o umpli prea mult pentru ca daca sunt haine de dimensiuni mari se vor strange intr-o parte a cuvei si masina ta de spalat rufe o sa vibreze mai tare decat este normal.
    Si nu uita sa tii cont ca unele lucruri se incarca mai mult cu apa la spalat si sunt mai grele, cum sunt blugii, treningurile groase, prosoapele, puloverele….si de aceasta data trebuie sa pui mai putine haine in cuva masinii de spalat rufe decat in mod normal.
    Se gasesc si niste covorase antiderapante speciale pentru masina de spalat. Poate iti sunt de ajutor in vreun fel. Spor la treaba!

+ Leave a Comment