28 modele de tunsori Carre în funcție de forma feței: sunt chiar populare în acest sezon!

Carre este tunsoarea care, cu trecerea timpului, în ciuda inovațiilor, nu iese din trend. Este tunsoarea căutată de femei datorită ușurinței de a se aranja, faptului că este feminină indiferent de lungimea părului și se potrivește fiecărui chip și fiecărei vârste. Forma feței contează foarte mult deoarece tunsoarea Carre nu este atât de simplă cum pare, ci ea ține cont tocmai de forma/ovalul chipului.

 

 

Vezi și: Tunsori stilate care necesită aranjare minimă: 30 modele pentru doamnele active

Fața rotundă
Genul acesta de chip ar fi pe ultimul loc într-un clasament privind cât de potrivită este tunsoarea Carre. Dar merge și așa. Femeile cu fața rotundă care adoră Carre pot opta pentru tunsoarea alungită, respectiv cu șuvițe mai lungi, care încadrează fața. Și un ultim sfat: nu purtați cărarea pe mijloc!

 

Iată și: 10 dintre cele mai reușite tunsori care creează impresia de păr voluminos

Fața ovală
Femeile cu fața ovală sunt norocoase, deoarece tunsoarea Carre li se potrivește perfect. Astfel, ele pot opta pentru toate tipurile de Carre: cu breton sau fără, lung sau mediu, asimetric sau nu.

 

 

Interesant de citit: Mai cool decât adolescentele! Cele mai potrivite 55 tunsori pentru doamnele de vârstă respectabilă!

Fața pătrată
Pentru femeile cu fața pătrată Carre asimetric vine perfect, iar dacă optați pentru breton acesta nu trebuie să fie drept. Un breton asimetric sau lung, lateral se potrivește tunsorii și chipului.

 

 

Poate te interesează și: Cele mai potrivite 20 tunsori pentru femeile care au depășit pragul de 30 de ani

Carre cu șuvițe alungite
Carre cu șuvițele din față alungite se potrivește de minune mai tuturor femeilor. Șuvițele au rolul de a încadra perfect chipul, aducând femeii un farmec aparte, o notă feminină.

 

 

Iată și: Tunsoarea potrivită poate întineri orice femeie! Tunsori actuale în acest sezon pentru doamnele în etate (35 foto)

Carre cu breton lateral
Bretonul lateral este în trend și se potrivește tunsorii Carre mai ales în cazul femeilor cu părul subțire și care mai au nevoie de o alungire a feței. Vârfurile pot fi drepte sau ușor ondulate, deoarece se potrivesc foarte bine cu bretonul lateral.

 

Vezi și: Iată cele mai reușite și moderne tunsori pentru părul aspru și des  +35 poze

 

Carre scurt și fără breton
Tunsoarea este adecvată femeilor cu pomeți proeminenți care doresc să ascundă discret tocmai acest aspect. Unui carre scurt sau lung fără breton i se potrivește cărarea pe mijloc.

 

 

Citește și: Nu ratați! O nouă selecție cu 25 de tunsori BOB!

Carre pe picior
Femeile cu un gât frumos, dar și active, au ca variantă Carre pe picior. Tunsoarea are tocmai rolul de a arăta un gât superb, părul fiind mai scurt la spate, de a se aranja și rapid, fără prea mult efort și produse cosmetice, dacă sunteți femei active. De asemenea, tunsoarea este perfectă pentru femeile care nu dispun de prea mult volum, iar firele de păr sunt subțiri.

 

 

Iată și: Tunsori si coafuri cu breton, bob, sleek – mereu in trend

Păr de lungime medie și…carre
Unui păr până pe la umeri i se potrivește Carre în cascadă. Cel mai indicat e să lăsați vârfurile drepte, deoarece părul drept e mai ușor de îngrijit și aduce și feminitate. Dar acest asspect ține de alegerea fiecărei femei în parte.

 

 

Citește și: Ultimele tendințe! Cele mai actuale culori pentru părul de diferite lungimi în acest sezon

Carre gradat
Tipul acesta de Carre are note îndrăznețe, este ușor nonconformist, dar prinde bine la tineri. Este tunsoarea care ascunde toate imperfecțiunile și-n plus, dacă părul este mai scurt, oferă și volumul mult dorit.

 

 

Interesant și: 7 Modele de coafuri si machiaje de vara pentru mirese

Carre asimetric
Din nou o tunsoare îndrăzneață, dar feminină. O parte a părului va fi tunsă mai scurt decât cealaltă, iar cât se va tăia ține de alegerea fiecăreia dintre voi. Ca totul să fie perfect, ca la carte, aveți nevoie doar de un bun stilist.

 

 

Vezi și: 6 Nuante ombre-balayage, perfecte pentru parul tau

 

GALERIE FOTO:

 

sursa foto: pinterest.com


0 Replies to “28 modele de tunsori Carre în funcție de forma feței: sunt chiar populare în acest sezon!”