Modele de tunsori în scări pentru părul scurt…Sigur una vi se potrivește!

Tunsoarea în scări este adecvată tuturor femeilor, indiferent de lungimea părului sau forma feței. Oferă mai mult volum doamnelor, dar schimbă vizual și chipul acestora. Le face mai elegante, mai feminine și sigur în trend. Pentru femeile cu părul scurt, tunsoarea în scări are câteva chichițe, nefiind la fel de familială ca-n cazul altor lungimi de păr. Așadar, iată ideile noastre de tunsori în scări pentru femeile cu părul scurt:

 


Tunsoarea în scări poate fi adapatată oricărei coafuri: pixie, carre, bob și de la caz la caz poate duce de la nota de eleganță, feminitate la una mai nonconformistă, extravagantă chiar. Așadar, totul ține de caracterul și coafura aleasă de fiecare femeie în parte. Culoarea părului joacă de asemenea un rol important.

 

Vezi si: Vă stă mai bine cu păr scurt sau lung? Iată formula care vă ajută să faceți alegerea corectă!

 


Lungimea șuviței de control, spre exemplu, pentru a vă dezvălui un prim secret, ține de aspectul și forma chipului. Cu cât volumul feței este mai mare, cu atât lungimea șuviței de control va fi mai mică.
În al doilea rând, volumul tunsorii în scări va fi dictat de forma și dimensiunea scărițelor. Nu-n ultimul rând, acestea depind, la rândul lor, de structura părului, densitatea acestuia și lungime. Așadar, există un lanț al obiectivelor de care trebuie ținut cont pentru o tunsoare în scări ca la carte.

 

Iata si: Tunsori potrivite doamnelor de peste 50 de ani, cu părul scurt și fața rotundă

 

 

Pentru doamnele cu părul ușor ondulat, buclele vor fi mai pronunțate, mai accentuate în cazul în care se optează pentru tunsoarea în scări, pe părul scurt. Pentru femeile cu bucle pline, bine formate, tunsoarea în scări pe părul scurt va face opusul primei variante: buclele vor fi mai fine, mai discrete.
În tunsoarea în scări, specialiștii au cuvântul principal: vârfurile trebuie prelucrate doar cu foarfece de filat sau cu o lamă bine ascuțită.

 

Citeste si: Tunsori si coafuri la moda pentru parul scurt

 


Mai trebuie menționat un aspect foarte important: tunsoarea în scări, pe părul scurt, scoate în evidență și silueta femeii. Așadar, dacă aveți o siluetă frumoasă, sigur va fi pusă-n evidență și admirată.
Să nu uităm de breton! Pentru părul scurt, bretonul joacă un rol important. În principiu, acesta trebuie să fie lung, să coboare și chiar să acopere sprânceana. Spun una, deoarece bretonul lung este așezat într-o parte, pe chip.

 

Iata si: Coafuri pentru părul rar și dificil: TOP 5 IDEI de aranjare pentru un plus de volum

 

 


Chiar și-n cazul bretonului asimetric, tot într-o parte va fi aranjat; nu drept și băiețește.
Iar dacă vorbim de culoarea părului, în mod cert cel blond și cel castan va evidenția toate trăsăturile tunsorii în scări. Aveți și exemple și sigur una vă va cuceri.

 

Interesant si: 10 dintre cele mai reușite tunsori care creează impresia de păr voluminos

 

GALERIE FOTO:

sursa foto: facebook.com


0 Replies to “Modele de tunsori în scări pentru părul scurt…Sigur una vi se potrivește!”