Modele de unghii cu fluturi

Modele de unghii cu fluturi

Suntem pregatite sa intampinam vara? Manichiura si pedichiura cu modele de fluturi pictati pe unghii reprezinta una din multele pregatiri pe care le facem noi, femeile, pentru venirea sezonului cald. Cum vara e pe cale sa-si intre in drepturi, atunci haideti sa o intampinam cum se cuvine, adica rujate, parfumate, luminoase, pline de entuziasm si cu o noua manichiura inspirata din flora si fauna verii.

Modele de unghii cu fluturi decupati sau modele de unghii french cu fluturasi viu colorati ne vor aminti de mirajul culorilor din natura, oferindu-ne astfel o manichiura vesela si exuberanta, precum este si atmosfera din mediul inconjurator.

Daca in acesta primavara ne-am rasfatat unghiile cu nuante de fondante si jeleuri, acum ne transpunem in atmosfera idilica de basm a fluturilor. Deschide aici: Cele mai frumoase modele de manichiura de primavara.

Iata pe ce sa pariezi, pentru a radia vara care vine: o manichiura in culori naturale, diafane si delicate cu mici fluturi aplicati pe inelar si cu siguranta te vei simti speciala.

Incepe vara, deci se da si startul vacantelor exotice si nu numai: nu uita de manichiura in culori vibrante, tari ce se asorteaza perfect cu pielea ta bronzata si rasfatata de razele soarelui. Deschide aici: Modele de unghii de vara, perfecte pentru vacanta.

Si daca optam pentru manichiura cu fluturi, sa nu uitam ca luna mai este luna trandafirilor, asa ca ne inconjuram de petalele florilor multicolore. Deschide aici: Cele mai frumoase modele de unghii cu flori, un trend al sezonului cald.

Cu un design de sezon, cu motive florale si cu fluturi, cu paleta cromatica in tuse sidefate sau in culori energice, noua manichiura de vara, cu siguranta este pe stilul tau, deci incearc-o fara retineri si astfel te vei lasa purtata intr-un decor feeric de poveste.