Modele de unghii geometrice

Modele unghii geometrice

Manichiura cu modele de unghii geometrice ne prezinta un mix intre manichiura nude, french si manichiura cu modele de unghii viu colorate. Aceste modele de unghii geometrice sunt printe cele preferate de adolescentele ce imbratiseaza mai mult stilul urban in vestimentatie, hair styling cat si in manichiura sau pedichiura.

Cele mai interesante modele de unghii geometrice le-am vazut in cadrul prezentarilor de moda, fotomodele fiind cele care au dat startul noii tehnici de pictura pe unghii: Negative Space. Acesta noua tehnica in realizarea unghiilor cu modele geometrice  dezbraca unghiile cu linii orizontale, diagonale si verticale. Afla mai multe aici: Manichiura french si Negative Space, foarte la moda in acest an.

Si daca vrei ca eclipsa totala sa o regasesti si pe unghii, aplica un lac de unghii negru, lucios doar pe jumatatea unghiei de pe degetul inelar (mana stanga si dreapta) iar pe cealalta jumatate si restul unghiilor picteaza pas cu pas o nuanta de crom metalic fierbinte. Vezi aici: Mai multe nuante si modele de unghii cromate.

In manichiura geometrica, liniile delicate sunt aplicate pe unghia ovala sau in forma de migdala sub forma unui mic ornament liniar, adica orizontal de-a lungul liniei naturale de la varful degetului.

Joaca-te cu formele geometrice si picteaza doar un colt al unghiei (in diagonala) iar restul sa ramana in culoarea naturala a unghiei.

Ai unghii scurte si prea late? Iata ce manichiura sa porti pentru un efect de alungire a unghiei: aplica o nuanta de negru lucios, burgundy sau albastru electric dar nu pe toata lungimea unghiei ci numai sub forma unei dungi groase, in lungimea unghiei, iar restul sa ramana in nuanta naturala a unghiei.

Accentele grafice iti pot crea o manichiura moderna, mai ales atunci cand pictezi pas cu pas fiecare unghie cu o linie groasa coloarata pastelat (orizontal, la mijlocul unghiei), patul unghiei ramane nud iar varful negru lucios.

In acest sezon, cubismul este manichiura preferata a femeii preocupate de tot ce este modern si care iti  concentreaza atentia in jurul unui mic element decorativ. Este adevarat ca necesita mai multa indemanare si experienta, de aceea cred ca este usor de realizat la salon de catre un specialist in pictura pe unghii pas cu pas.

Urmareste galeria de fotografii cu modele de unghii geometrice sau vezi aici: Modele de unghii nude cu motive geometrice.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


0 Replies to “Modele de unghii geometrice”