Cele mai elegante modele de manichiură în nuanțe de roșu – sunt in vogă în acest sezon

Manichiura în roșu, indiferent de nuanța aleasă, indiferent de model – simplă sau cu forme geometrice sau chiar gliter este populară, dar mai ales elegantă. Este căutată și potrivită femeilor în orice sezon, dar iarna, mai ales în preajma Crăciunului, este prima opțiune. Chiar și din punct de vedere psihologic, o manichiură în roșu atestă o femeie cu personalitate puternică.

 

 

Roșu combinat cu nuanțe neutre
Întotdeauna, roșu combinat cu o nuanță neutră, adică un crem sau bej, va fi elegant, va stinge puțin din culoarea puternică. Indiferent de forma unghiiilor – pătrățoasă sau alungită –efectul va fi același: elegant și rafinat. ȘI va putea fi purtat la orice eveniment, fie de zi cu zi, fie unul sofisticat.

Vezi și: Cele mai frumoase modele de unghii cu gel de 1 Martie

 

Roșu și modelele florale sau cu frunze
În sezonul estival, dacă preferați roșu mai puternic sau mai puțin accentuat, dar vreți modele, optați pentru unele florale. Pot fi flori mai mari sau mai mici, în culori diverse, iar sfatul nostru este să alegeți modelul floral doar pentru unghiile în culori neutre. Astfel, combinația de roșu simplu și clasic va merge perfect cu cea de bej sau crem cu flori. Toamna alegeți frunze maronii și de data aceasta se potrivesc direct pe fondul roșu.

Iată și: Modele de unghii geometrice

 

Roșu cu sclipici
Gliter-ul este fascinant și uneori, chiar dacă vorbim de sclipici, poate fi și discret. Fie că alegeți auriu sau argintiu, fie că veți opta pentru modele pe roșu sau neutru, genul acesta de manichiură este ideal pentru câte o unghie de la o mână, nu toate. Astfel, poate fi scos în evidență, dar în același timp, fără să epateze prea mult.

Poate te interesează și: Cele mai frumoase modele de unghii cu sclipici

 

Nuanțe de roșu în trend: rubiacee, stacojiu, Solferino, coral, sangria, rubin, titian, morcov.

Iată și: Modele noi de unghii cu gel – CELE MAI MODERNE IDEI

 

 

Vezi mai multe poze in nuante de rosu in galeria de mai jos:

 

GALERIE

 

 

Sursa foto: pinterest.com


0 Replies to “Cele mai elegante modele de manichiură în nuanțe de roșu – sunt in vogă în acest sezon”