Modele de unghii metalice, stralucire si reflexii in oglinda

Ungii metalice -og

 Cand bijuteriile nu mai sunt printre accesoriile tale preferate, iata ce poti face: fa-ti o manichiura cu cel mai nou model de unghii metalice si poti fi mai stralucitoare. Alege nuanta de lac de unghii care ti se potriveste: aurul metalic, negru asemeni celei mai sclipitoare nopti sau pur si simplu stralucitor cu lacul de unghii argintiu sidefat si misterios.

Si daca alegem un model de unghii metalice, nu trebuie sa ne oprim doar la nuanta, haideti sa alegem impreuna un model cu totul ravasitor: orice nuanta metalica (de aur, negru,alb, argintiu) decorat cu pietricele metalice multicolore sau cu sclipici pe varfuri. Si daca vrei sa adaugi o usoara stralucire pentru evenimente speciale din viata ta, iata o manichiura cu un model de unghie metalizat ce are ca si nuanta de baza alb cu reflexii metalice. Manichiura cu modele de unghii metalice poate fi alegerea perfecta atunci cand dorim modele de manichiura eleganta si stilata. 

Cand vrei sa fii extravaganta alege o manichiura cu model de unghie auriu metalizat si nu uita ca acest luciu de aur super-stralucitor functioneaza precum un ruj rosu pentru varful degetelor. Aplica lacul auriu polizat la orice tinuta de seara pentru ocazii speciale,  o rochie eleganta de nunta si te vei simti cu totul speciala.

Mai frumos decat a avea bijuterii pe fiecare deget de la mana arata orice nuanta de lac de unghii metalizat. Nuanta mea preferata este lacul de unghii gri metalizat (este atat de metalica si argintie incat aproape ca-ti poti vedea propriul chip reflectat inapoi atunci cand iti intorci degetele). Efectul de oglinda dat de noua mea manichiura cu model metalic te duce cu gandul la finisajul stralucitor pe care poate sa-l creeze numai un profesionist. Iata ca si tu poti sa-ti faci singura acasa o manichiura cu accente metalice care sa fie cu totul speciala. Vezi aici: Modele de unghii, simple, usor de facut acasa.

O sa iubesti modul in care sunt lustruite unghiile cu lacurile de unghii cu efect metalic. Aceasta manichiura metalizata este suficient de vibranta pentru a iesi in evidenta, dar in acelasi timp subtila pentru a nu cadea in ridicol. Urmareste galeria cu modele de unghii metalice cu efect de oglinda si alege culoarea si aplicatiile care te reprezinta cel mai mult.

Nude combinat cu metalic

Efect de oglinda sparta

French negru cu varfuri argintii

French inversat cu tipsuri metalice

Stiletto negru metalic mat

Zebra print – combinatii moderne pentru unghii

Metalic si negru – joc de culori pentru french manicure

Manichiura metalica

Metalic cromat

Metalic combinat cu animal print

Culori metalice cu irizatii

Metalic cu pietre

Unghii metalice argintii

French cu tipsuri metalice aurii


0 Replies to “Modele de unghii metalice, stralucire si reflexii in oglinda”